LowEntropyPerson
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Takip etme yöntemi bulabildiniz mi acaba?
Telegramda birisi yazdı bugün. Birisi tuf 5080 almış Amazon depodan, bilgisayara taktığımda 5070 yazıyor 12gb ram gösteriyor diyordu![]()
takip etmek nedir ki. arada bir uygulamada kaydırıyorum . son yüklenenlere veya ihtiyacım olan ürünleri(şu zamanlarda gpu, ekran kartı vs. diye aratıp) bakıyorum fiyatı makulse alıyorumtakip edilen bir yer muhtemelen vardır bulabilirsem buraya da atarım nasıl takip edileceğini ben de araştırıyorum suan
airpods 4'te nozzle olmadığı ve kulak içine iyice girip kulaklık ucuyla seallamadığı için bass yok denilecek kadar az. muhtemelen v shape seviyorsunuz.buds 4 proyu bilmiyorum tabi hic denemedim ama airpods 4 ile arasında dağlar var diyebilirim ki o kulaklıktan geçen birinin de aynı tepkiyi vereceğine eminim pro 3 le buds 4ün yapısı benzer gibi zaten
airpods pro 3 AAC kodeğini kullanıyor, buds 4 pro aptx ve SSC destekliyor. yani airpods pro 3 ile lossless müzik dinleyemezsiniz, tek farkı tuning olur o da sizin zevkinize bağlı.Ben depodan iPhone 17 almıştım aynı zamanda airpods pro 3 de aldım. Öncesinde s25 plus ve buds 4 pro vardı. Airpods pro 3 ile dinlerken aman aman bir ses kalitesi gelmiyor bana. Ayarlarını falan da yaptım. Kişiden kişiye değişir tabi
Hocam ürün bende gözükmüyor
A56 Samsung 19 Bin Tl
Almışlar hocamHocam ürün bende gözükmüyor
Kutusu açılmış mı oluyor ve başka olursa nasıl takip edebilirim?Almışlar hocam
Hocam ürünün açıklamasında kutusu açılmış, baska kutu ile gonderilir diyordu. Ben ilk mesajdaki linke tikladım karsima çıktı ama onun disinda pcye bu eklentiyi kurup a56 takip edersen haberin olabilir.Urun
Kutusu açılmış mı oluyor ve başka olursa nasıl takip edebilirim?
ben iade ettim switch puller ı ve yedek swleri yok ama klavye sıfır gibiydi toz bile yok
Eklentinin adı önce "Amazon Fiyat Takip" idi "Anlık" olarak güncellenmiş.![]()
Anlık Fiyat Takip Eklentisi - Chrome Web Mağazası
Amazon ve Hepsiburada ürünlerini takip edin ve fiyat düştüğünde uyarı alın.chromewebstore.google.com
sizi scraper olarak kullanıyor bu eklenti açtığınız her sayfada fiyat kontrolü yapıyor onu bilin ona göre kullanınEklentinin adı önce "Amazon Fiyat Takip" idi "Anlık" olarak güncellenmiş.
Ayrıca yeni Hepsiburada desteği eklenmiş.
Arkadaş update olunca DH'den paylaşıyor:
![]()
Amazon Fiyat takip eklentisi | DonanımHaber Forum » Sayfa 12
Merhaba arkadaşlar Browser üzerinde çalışan "Amazon Fiyat takip eklentisi" yaptım. Eklenti tamamen kullanıcı tabanlı çalışıyor. Ekosistem gibi kendi k - Sayfa 12forum.donanimhaber.com
Evet, veriyi kullanıcıların hareketlerinden çekiyor. Kimsenin takibe eklemediği sayfasına girmediği bir ürünün geçmişini çıkaramaz mesela.sizi scraper olarak kullanıyor bu eklenti açtığınız her sayfada fiyat kontrolü yapıyor onu bilin ona göre kullanın