Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Telegramda birisi yazdı bugün. Birisi tuf 5080 almış Amazon depodan, bilgisayara taktığımda 5070 yazıyor 12gb ram gösteriyor diyordu :D

takip edilen bir yer muhtemelen vardır bulabilirsem buraya da atarım nasıl takip edileceğini ben de araştırıyorum suan
takip etmek nedir ki. arada bir uygulamada kaydırıyorum . son yüklenenlere veya ihtiyacım olan ürünleri(şu zamanlarda gpu, ekran kartı vs. diye aratıp) bakıyorum fiyatı makulse alıyorum

buds 4 proyu bilmiyorum tabi hic denemedim ama airpods 4 ile arasında dağlar var diyebilirim ki o kulaklıktan geçen birinin de aynı tepkiyi vereceğine eminim pro 3 le buds 4ün yapısı benzer gibi zaten
airpods 4'te nozzle olmadığı ve kulak içine iyice girip kulaklık ucuyla seallamadığı için bass yok denilecek kadar az. muhtemelen v shape seviyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben depodan iPhone 17 almıştım aynı zamanda airpods pro 3 de aldım. Öncesinde s25 plus ve buds 4 pro vardı. Airpods pro 3 ile dinlerken aman aman bir ses kalitesi gelmiyor bana. Ayarlarını falan da yaptım. Kişiden kişiye değişir tabi
airpods pro 3 AAC kodeğini kullanıyor, buds 4 pro aptx ve SSC destekliyor. yani airpods pro 3 ile lossless müzik dinleyemezsiniz, tek farkı tuning olur o da sizin zevkinize bağlı.

Urun

Kutusu açılmış mı oluyor ve başka olursa nasıl takip edebilirim?
Hocam ürünün açıklamasında kutusu açılmış, baska kutu ile gonderilir diyordu. Ben ilk mesajdaki linke tikladım karsima çıktı ama onun disinda pcye bu eklentiyi kurup a56 takip edersen haberin olabilir.

Eklentinin adı önce "Amazon Fiyat Takip" idi "Anlık" olarak güncellenmiş.
Ayrıca yeni Hepsiburada desteği eklenmiş.

Arkadaş update olunca DH'den paylaşıyor:

Eklentinin adı önce "Amazon Fiyat Takip" idi "Anlık" olarak güncellenmiş.
Ayrıca yeni Hepsiburada desteği eklenmiş.

Arkadaş update olunca DH'den paylaşıyor:
sizi scraper olarak kullanıyor bu eklenti açtığınız her sayfada fiyat kontrolü yapıyor onu bilin ona göre kullanın

sizi scraper olarak kullanıyor bu eklenti açtığınız her sayfada fiyat kontrolü yapıyor onu bilin ona göre kullanın
Evet, veriyi kullanıcıların hareketlerinden çekiyor. Kimsenin takibe eklemediği sayfasına girmediği bir ürünün geçmişini çıkaramaz mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,205
Üyeler
196,915
Son üye
Poyrazz09
Geri