Dikkat etmedim kapağı çektim açtımKağıt tutuyor onu, kağıt yırdık mıydı?
Macunun üzerinde kod var onu gireceksinizDoğrulama kodu olmuyor mu bunlarda. QR kod filan göremedim. Hangisini girip gerçekliğini kontrol edeceğim.
Alıntıyı görüntüle
etiketi olsaydı açılmıyordu.Dikkat etmedim kapağı çektim açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Macunun üzerinde kod var onu gireceksiniz
Etiketi illa açmak gerekiyor yani? Kapağı ben direkt çekip açamazdım anladığım kadarıyla, doğru mudur?etiketi olsaydı açılmıyordu.
Ben çekip açmıştım hocam yırtıldı direkt ama enjektör kısmını geriye çekmeyi deneyin geliyorsa kullanılmıştırEtiketi illa açmak gerekiyor yani? Kapağı ben direkt çekip açamazdım anladığım kadarıyla, doğru mudur?
etiketin böyle olması lazım açılması içinEtiketi illa açmak gerekiyor yani? Kapağı ben direkt çekip açamazdım anladığım kadarıyla, doğru mudur?
Burası alt kısmı hocam yan çevir orda köşede qr kodu varDoğrulama kodu olmuyor mu bunlarda. QR kod filan göremedim. Hangisini girip gerçekliğini kontrol edeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Etiketi illa açmak gerekiyor yani? Kapağı ben direkt çekip açamazdım anladığım kadarıyla, doğru mudur?
evet varBurası alt kısmı hocam yan çevir orda köşede qr kodu var
Alıntıyı görüntüle dış kutusunda buradaki gibi 2 taraftada güvenlik bandı yokmuydu ?
Bildiğin geri geri geldiBen çekip açmıştım hocam yırtıldı direkt ama enjektör kısmını geriye çekmeyi deneyin geliyorsa kullanılmıştır
Orada bant vardı evet ama o bant bana güven vermiyor açıkcası. İade ederken aynı banttan yapıştırıp gönderebilirimBurası alt kısmı hocam yan çevir orda köşede qr kodu var
Alıntıyı görüntüle dış kutusunda buradaki gibi 2 taraftada güvenlik bandı yokmuydu ?
Evet bu şekildeetiketin böyle olması lazım açılması için
MX-7 sürülerek uygulanan bir macun değil. Kıvamı ve yapısı buna uygun değil zaten. Üretici bu konuda net talimat veriyor. Sürerek değil, direkt enjeksiyon yapıp soğutucuyu üstüne koyun diyor.Bugün biraz canım sıkılınca hafiften kafa dağıtmak için bilgisayara termal bakım yaptım. Mx-7 bayağı zor sürülüyormuş![]()