Iphone 17 Aksesuarları

Bitmiş sanırım bendede 17 var parmak izi vs kir leke tutmuyor takip edebilirsin

Şeffaflar ne marka olursa olsun sararıyor hocam ben şeffaf almayı düşünmüyorum ama hala araştırıyorum güzel bir şey bulursam atarım
Skinarma
ESR Classic
bunlar var şuanlık aklımda
siyah baya güzelmiş aslında ama bende mavi rengi varok sırıtır gibime geliyor değişik bi rengi var telefonun ısınabildim mi ısınamadım mı hala çözemedim

siyah baya güzelmiş aslında ama bende mavi rengi varok sırıtır gibime geliyor değişik bi rengi var telefonun ısınabildim mi ısınamadım mı hala çözemedim
Attığım kılıfların ikisi de siyah kankam mavi renkleri de var kılıfların ama illa mavi alacaksın diye bir kaide yok beyaz telefona siyah kılıf takıp kullananlar da var fena durmuyor

Arkadaşlar meraklısına son durum TR den alırsam aklımdaki sırayla şunlardan birini(ChatGpt,kullanıcı yorumları,özellikleri vs göz önüne alınınca):
ESR Classic
Benks Mist
Skinarma
Korede şuan tanıdığım var salı günü dönecek duruma göre ona aldırabilirsem sırasıyla şunlar(Fiyatları 1k altı):
Spigen Tough Armor
Spigen Ultra Hybrid S
Ringke Fusion

Ekran koruyucu Spigen Ez Fit Pro HD düşünüyordum HB'de olumsuz yorumlar fazla olduğundan dolayı benks , esr veya blueo ya kayar gibiyim var mı önerisi olan memnun olan ?

Son düzenleme:
1.Apple orjinal şarj aletinden farklı bir adaptörle şarj edersek pil sağlığı hızlı mı düşer ?
- hızlı düşmez
2.Yüksek watt adaptör kullansak pil sağlığını olumsuz etkiler mi ?
60-120w kullanmazsan sorun olmaz
3.Kutudan çıkan orjinal şarj kablosu yeterli wattı iletir mi ?
iletir spigen,baseus,belkin gibi kablolarda kaliteli
4.Kırılmaz ekran ön kamerayı kapatırsa kalite düşer diyorlar öyle bir şey olur mu ? Kapatmayan ekran mı almalıyım ?
evet ön kameranın kalitesini düşürür
5.Kamera lensi almaya gerek yok zaten safirden üretiliyor çizmek imkansıza yakın diyenler var sizce alınmalı mı ?
safirde olsa sivri bir uça düşerse çatlayabilir veya çizilebilir
6.Lens kamera kalitesini azda olsa düşürür diyorlar doğru mu ?
evet spigenin lensleri en az etkileyen lensler
7. Şarjı 20% - 80% arasında kullanmak batarya ömrünü olumlu mu etkiler ?
evet ben %5-10 dan %90a kadar sarj ediyorum

1.Apple orjinal şarj aletinden farklı bir adaptörle şarj edersek pil sağlığı hızlı mı düşer ?
- hızlı düşmez
2.Yüksek watt adaptör kullansak pil sağlığını olumsuz etkiler mi ?
60-120w kullanmazsan sorun olmaz
3.Kutudan çıkan orjinal şarj kablosu yeterli wattı iletir mi ?
iletir spigen,baseus,belkin gibi kablolarda kaliteli
4.Kırılmaz ekran ön kamerayı kapatırsa kalite düşer diyorlar öyle bir şey olur mu ? Kapatmayan ekran mı almalıyım ?
evet ön kameranın kalitesini düşürür
5.Kamera lensi almaya gerek yok zaten safirden üretiliyor çizmek imkansıza yakın diyenler var sizce alınmalı mı ?
safirde olsa sivri bir uça düşerse çatlayabilir veya çizilebilir
6.Lens kamera kalitesini azda olsa düşürür diyorlar doğru mu ?
evet spigenin lensleri en az etkileyen lensler
7. Şarjı 20% - 80% arasında kullanmak batarya ömrünü olumlu mu etkiler ?
evet ben %5-10 dan %90a kadar sarj ediyorum
Sen Spigen'in ez fit pro koruyucu ekranını kullanıyordun hocam memnun musun bazı olumsuz yorumlar okudum hakkında

Sen Spigen'in ez fit pro koruyucu ekranını kullanıyordun hocam memnun musun bazı olumsuz yorumlar okudum hakkında
ez fit pro olan baya iyidi 1 cam 1000tl falan fiyatı.

normal ez fit ise diğer ucuza satılan camlardan iyiydi 2 cam 1000tl o da.

Geri