Çözüldü✓ 4000 Lira Bütçeye Klavye Önerisi

@krptium doğru mu kardeşim bu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paradan yana sorunum yok ya Allah'a şükür o tarz kafa bulandıracak sorunlarım yok
Yok öyle bir şey rs7 air alıp gidiom kardeşim bu diyardan 1 haftadır araştıra araştıra artık Distribütör olup ben satcam ...Bu yola gamepower calypso v2 ile girdim atk rs7 air olarak kaçar ...BTW MCHOSE MİX87 YAZILIM SIKINTISI MIKINTISI BİRŞEY Mİ VARMIŞ ÖYLE BİRŞEY DOLANIYOR bence az ilişikilenmedim değil ...

Yok öyle bir şey rs7 air alıp gidiom kardeşim bu diyardan 1 haftadır araştıra araştıra artık Distribütör olup ben satcam ...Bu yola gamepower calypso v2 ile girdim atk rs7 air olarak kaçar ...BTW MCHOSE MİX87 YAZILIM SIKINTISI MIKINTISI BİRŞEY Mİ VARMIŞ ÖYLE BİRŞEY DOLANIYOR bence az ilişikilenmedim değil ...
yok öyle bir yazılım sıkıntısı yoktu sanırsam

mchose al geç ace68 ve g75 pro kullanıyorum 10 numara klavyeler

mchose al geç ace68 ve g75 pro kullanıyorum 10 numara klavyeler
Yazılım problemi var mı ? Başkaları problem olduğunu söylüyor sıkıntı yaşattığını falan

aldım bakalım gelsin
İnceleme videosu atar mısın geldikten sonra yazılım vb bide siteye ilk yorumu yaparsan çok iyi olur

Yazılım problemi var mı ? Başkaları problem olduğunu söylüyor sıkıntı yaşattığını falan

İnceleme videosu atar mısın geldikten sonra yazılım vb bide siteye ilk yorumu yaparsan çok iyi olur
aklımda video çekme işi var da başarabilirmiyim bilmiyorum detaylı incelemem lazım

şu ana kadar yazılımıyla ilgili bir problem yaşamadım

günlük kullanım ve oyun için çok ideal diyorlardı bende bunu almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,340
Üyeler
196,937
Son üye
Bora123TR
Geri