K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,885
Yok öyle bir şey rs7 air alıp gidiom kardeşim bu diyardan 1 haftadır araştıra araştıra artık Distribütör olup ben satcam ...Bu yola gamepower calypso v2 ile girdim atk rs7 air olarak kaçar ...BTW MCHOSE MİX87 YAZILIM SIKINTISI MIKINTISI BİRŞEY Mİ VARMIŞ ÖYLE BİRŞEY DOLANIYOR bence az ilişikilenmedim değil ...@krptium doğru mu kardeşim bu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
paradan yana sorunum yok ya Allah'a şükür o tarz kafa bulandıracak sorunlarım yok
yok öyle bir yazılım sıkıntısı yoktu sanırsamYok öyle bir şey rs7 air alıp gidiom kardeşim bu diyardan 1 haftadır araştıra araştıra artık Distribütör olup ben satcam ...Bu yola gamepower calypso v2 ile girdim atk rs7 air olarak kaçar ...BTW MCHOSE MİX87 YAZILIM SIKINTISI MIKINTISI BİRŞEY Mİ VARMIŞ ÖYLE BİRŞEY DOLANIYOR bence az ilişikilenmedim değil ...
şimdimchose al geç ace68 ve g75 pro kullanıyorum 10 numara klavyeler
Yazılım problemi var mı ? Başkaları problem olduğunu söylüyor sıkıntı yaşattığını falanmchose al geç ace68 ve g75 pro kullanıyorum 10 numara klavyeler
İnceleme videosu atar mısın geldikten sonra yazılım vb bide siteye ilk yorumu yaparsan çok iyi oluraldım bakalım gelsin
aklımda video çekme işi var da başarabilirmiyim bilmiyorum detaylı incelemem lazımYazılım problemi var mı ? Başkaları problem olduğunu söylüyor sıkıntı yaşattığını falan
İnceleme videosu atar mısın geldikten sonra yazılım vb bide siteye ilk yorumu yaparsan çok iyi olur
şu ana kadar yazılımıyla ilgili bir problem yaşamadımYazılım problemi var mı ? Başkaları problem olduğunu söylüyor sıkıntı yaşattığını falan
İnceleme videosu atar mısın geldikten sonra yazılım vb bide siteye ilk yorumu yaparsan çok iyi olur
howl 75 , mchose mix 87 , beast r75 pro he - bunlar arasında kararsızım gönlüm mchose mix87 ye kayıyor çok güzel görünüyor bilemiyorum kararsızım ...şu ana kadar yazılımıyla ilgili bir problem yaşamadım
Hadi hayırlı olsunaldım bakalım gelsin