Bedavadan sonra sarmadısadece algidalarda geçerli zaten dondurmanın altında yeşil bir ibare var 250tl indirim yazması lazım 500 e gelince ödeme kısmında otomatik uygulanıyor
Aynısı 2 gün önce golfde de vardı.Algida boykot ediliyor onun satış arttırma çabası
bitkisel yağlı süt tozlu buz hepsi 5 para etmezsadece algidalarda geçerli zaten dondurmanın altında yeşil bir ibare var 250tl indirim yazması lazım 500 e gelince ödeme kısmında otomatik uygulanıyor
Golfte onların satmasını engellemeye çalışıyor Pazar böyledir. Karşı hamle yapmazsan yenilirsin.Aynısı 2 gün önce golfde de vardı.
Demekki boykotluk bir şey yokmuş dimi dostum her kampanyayı boykotla bağdaştırmanıza gerek yokGolfte onların satmasını engellemeye çalışıyor Pazar böyledir. Karşı hamle yapmazsan yenilirsin.
bendede ekstra 250-50 vardı ama kampanya kısmında gözükmedi sanırım birleştirilmiyor500 ekliyorsun 250ye düşüyor. 350ye 50 kupon var sepette 250 lira olmasına rağmen, 350ye ulaşması için 250 ekle diyor. Getirin indirimlerinde bütün kuponlar bozuluyor. Yanına ihtiyaç ekleyip kargoyu beleşe getirecektim ne güzel
Valla bence Golf de güzel roko ve sütlü Maraş dondurmasıni seviyorum Bravo da idare eder en azından sütlü dondurma yapıyorlar magnumun eski tadı kalmadı kuculte kuculte eski mini boyutuna getirdiler. Nogger dışı Algidada öyle diğer markalardan öne çıkan bir yanı kalmadı benim acimdanAbi boykot moykot herşeyin en güzelini en lezzetlisini elin gavuru yapıyo maalesef. Golf molf magnumun yanında tırt. Güzel yapsalarda keşke türk malı ürün daha çok alsak. Migrosun 4 al 2 ödesi gibi bir şey olmuş ordan almamış olsaydım alırdım.
getirde hicbir kampanya birlestirilmiyor500 ekliyorsun 250ye düşüyor. 350ye 50 kupon var sepette 250 lira olmasına rağmen, 350ye ulaşması için 250 ekle diyor. Getirin indirimlerinde bütün kuponlar bozuluyor. Yanına ihtiyaç ekleyip kargoyu beleşe getirecektim ne güzel