Pikachu setup
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
tavsiyen için teşekkür ederim bunla her fonksiyonu yapabiliriz değilmi sağ sol yukarı aşşa ileri geri falan monitör kollarından çok anlamıyorum çünkünb f80 monitör kolu kaliteli ve sağlamdır https://www.akakce.com/monitor-stan...c4DgrH2WuSJOJBNhf3Osp1jen28Q73g0aAtUwEALw_wcB monitör konusunda bir fikrim yok ama zannetmiyorum bir sıkıntı yaşayacağını
ne istersen yaparsın sıkıntı yaşamazsın ben aynı markanın 2 li kolunu kullanıyorum gayet iyi bunuda indirimden yakalayabilirsem alıcam inşallah bu arada sana bir tavsiye eğer şu anda veya ileride çift monitör yapacaksan monitör kollarını tekli bir şekilde al istediğin gibi şekillendirebilirsin 2li birleşik alınca çokta istediğin gibi yapamıyorsuntavsiyen için teşekkür ederim bunla her fonksiyonu yapabiliriz değilmi sağ sol yukarı aşşa ileri geri falan monitör kollarından çok anlamıyorum çünkü
aslında çift monitör yapmak istiyorum ama şuan elimde para yok elimde fazlalık ekran kartı var rx580 8gb onu satıp yada takaslayıp almayı düşünüyorum 2.monitörüne istersen yaparsın sıkıntı yaşamazsın ben aynı markanın 2 li kolunu kullanıyorum gayet iyi bunuda indirimden yakalayabilirsem alıcam inşallah bu arada sana bir tavsiye eğer şu anda veya ileride çift monitör yapacaksan monitör kollarını tekli bir şekilde al istediğin gibi şekillendirebilirsin 2li birleşik alınca çokta istediğin gibi yapamıyorsun