Gigabyte Aero 5070 Ti Alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Ekran kartı olarak beyaz bir model istediğim için bu modeli almak istiyorum. Bilgisi veya başka önerisi olan var mı ?

RX 9070 XT pure serisi daha ekonomik olabilir. tabii ki invdia şartı yoksa

Oyun oynuyorsan sadece 9070xt pure öneririm

Nvidia şartım yok ama amdden biraz çekiniyorum
İş amacıyla özel yazılım vs kullanmayacaksanız bence fark yok. Şuan aktif RX 9060 16gb ve Rtx 4060 ti 8 GB sistem var. Hiçbir fark yok. Saf çekirdek performansı olarak benzer.

Öyle ısınma, yazılım sorunu vs yaşamadık.

Bunun ön fanları da RGB'li

Pure serisi daha sade
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...-white-16gb-rgb-gddr6-256bit-ekran-karti.html bu modelin övüldüğünü duymuştum fiyat olarak çok mu pahalı amd için ? Bir de 5070 ti serisi için aero modeli veya diğer modeller hakkında bilginiz var mı ?
Gerçekten çok pahalı. Sapphire ve Asrock 38.000 TL civarı.

50 bin TL gerçekten çok

İnvdia da Rtx 5070 o fiyatlara alınabilir. Eğer Tİ versiyonu diyorsan illaki 50.000 TL yi bulabilir

Senin karar vermen lazım. Arada 15.000 TL fark var. O farkla daha iyi bir ekran kartı ile daha fazla FPS alabilirsin.

Ama o parayla işlemciyi arttırabilir. Veya daha iyi soğutucu alabilirsin. Tercih meselesi

İnvdia da Rtx 5070 o fiyatlara alınabilir. Eğer Tİ versiyonu diyorsan illaki 50.000 TL yi bulabilir
Bazı kişiler amdyi çok gömdüğü için çekiniyorum biraz o yüzden karasız kaldım. 5000 serisi alırsam aklımda 5070 ti var şuanlık. Onda da stok sıkıntısı var istediğim modelleri çok bulamadım.

Senin karar vermen lazım. Arada 15.000 TL fark var. O farkla daha iyi bir ekran kartı ile daha fazla FPS alabilirsin.

Ama o parayla işlemciyi arttırabilir. Veya daha iyi soğutucu alabilirsin. Tercih meselesi
Bütçe olarak şuanlık sadece almam gereken ekran kartı kaldı 70leri belki zorlıyabilirim. O fiyata şuan 5080 yok. İndirim beklemek de işkence geliyor ve zaten indirim gelen modeller msi ın ventus serileri falan oluyor. Ben de o yüzden bi altta düşüp orada iyi bir şey almak istedim ama burada da amd seçeneği çıktı karşıma hepten aklım karıştı.

Bazı kişiler amdyi çok gömdüğü için çekiniyorum biraz o yüzden karasız kaldım. 5000 serisi alırsam aklımda 5070 ti var şuanlık. Onda da stok sıkıntısı var istediğim modelleri çok bulamadım.

Bütçe olarak şuanlık sadece almam gereken ekran kartı kaldı 70leri belki zorlıyabilirim. O fiyata şuan 5080 yok. İndirim beklemek de işkence geliyor ve zaten indirim gelen modeller msi ın ventus serileri falan oluyor. Ben de o yüzden bi altta düşüp orada iyi bir şey almak istedim ama burada da amd seçeneği çıktı karşıma hepten aklım karıştı.
Yaz sonu elimdeki sistemi yenileyeceğim. Bütçe sorunu yok. Ama şahsen RX 9070 XT hatta düz 9070 bile alabilirim.

Şuan 2K 260 Hz monitörüm var. Onu yenilemek istesem 25.000 TL ye oled monitör alırım. O da 2K 200 Hz falan olur. Bu ekran kartları yeterli. 9070 ve 5070 2K için yeterli.

Rtx 5080 bütçesine çıkabilirseniz kesinlikle oled öneririm. Bence ekran kartı kadar önemli. Sonuçta sistemdeki görüntüyü o veriyor.

Ama 5080 seviyesine çıkınca da 4. Nesil 4K oled e bakmak lazım. Gitti 40.000 TL daha.

Bence girmeyin oralara :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri