Psu Dan Gelen Ses Coil Whine Mıdır?

Ekran kartındandır dediğiniz ses aslında ekran kartından gelmiyor o bariz belli. Sadece ekran kartında bir problem var mıdır bu sesi psu ya yaptırıyor diye emin olmak istedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni alındı aslında incehesap iade alır mı açılmış kurulmuş psu yu bilmiyorum başka bir modelde şansımı denemek mantıklı olabilir.
Öncelikle direk ekran kartındandır demedim yazdığımın tamamını okumanı öneririm. 2. olarak evet bazı gpular voltaj dengesizliği bakımından psulara da coil whine yaptırabilir, özellikle TDP değeri yüksek kartlarda haliyle bu ihtimal de artacaktır.

Öncelikle direk ekran kartındandır demedim yazdığımın tamamını okumanı öneririm. 2. olarak evet bazı gpular voltaj dengesizliği bakımından psulara da coil whine yaptırabilir, özellikle TDP değeri yüksek kartlarda haliyle bu ihtimal de artacaktır.
Tamam orasını anladım zaten hani anakart bile olabilir dediğini ben de ekran kartının kendisinin yapmadığını belirtmek istedim çünkü psu değiştirince ses baya bi azaldı. Bu voltaj dengesizliği vs dediğiniz olay normal bir durum mu yoksa kartta arıza mı olduğu gösterebilir mi?

Tamam orasını anladım zaten hani anakart bile olabilir dediğini ben de ekran kartının kendisinin yapmadığını belirtmek istedim çünkü psu değiştirince ses baya bi azaldı. Bu voltaj dengesizliği vs dediğiniz olay normal bir durum mu yoksa kartta arıza mı olduğu gösterebilir mi?
Normal demek yanlış olur ama olabilicek bir durum denilebilir. Herhangi bir arızaya sebebiyet vermez sadece ses olarak rahatsız eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri