sloxyisbabobro
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Mouse olarak scyrox v8 almayı düşünüyorum mouse pad olarakda klassegear in 50×50 versiyonunu almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?
mouse olarak w1 e baktın mı birde klassegear mousepaddi mi sence daha iyidir yoksa stealseries qck+ mıMouse olarak scyrox v8 almayı düşünüyorum mouse pad olarakda klassegear in 50×50 versiyonunu almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?
Hocam w1 tasarımı çok kötü bence freestyle o hariç ve özellikleri scyrox un daha iyi degilmi mousepad olarakda 50x50 bir mouse pad ariyorummouse olarak w1 e baktın mı birde klassegear mousepaddi mi sence daha iyidir yoksa stealseries qck+ mı
mouse pade para vereceksen ben yıllarca razer gigantus v2 kullandım 45x40 gayet memnunum sadece yıllarca yıkamadım yıkamayınca da kirler üstüne yapıştı gitmiyor düzenli bir şekilde yıkayıp güzel kullanırsan bence harika ama bir tık tuzlu bende sırf kirler çıkmıyor diye mouse pad konusu açtım 1k ya stealseries qck+ öneriyorlar itopyada indirime girmişti 900tl ye aldım bakalım ama klassegear da şimdi bir aklımı kurcalamadı değilHocam w1 tasarımı çok kötü bence freestyle o hariç ve özellikleri scyrox un daha iyi degilmi mousepad olarakda 50x50 bir mouse pad ariyorum
Hocam ben öyle sorunca klassegear o kotulediniz sandım .d bence güzel ben bayandır takip etmiştim normalde bütün masa versiyonu alicaktim sonra Kara 50'50 daha iyi olur ve rahat olur mouse için dedim bu tasarımlar ve hybrid yüzeyler çok pahalı buda onlarla yarışıyor gibi bunun gibi wraithdede var ama hem tasarımını beğenmedim hemde 50'50 değilmouse pade para vereceksen ben yıllarca razer gigantus v2 kullandım 45x40 gayet memnunum sadece yıllarca yıkamadım yıkamayınca da kirler üstüne yapıştı gitmiyor düzenli bir şekilde yıkayıp güzel kullanırsan bence harika ama bir tık tuzlu bende sırf kirler çıkmıyor diye mouse pad konusu açtım 1k ya stealseries qck+ öneriyorlar itopyada indirime girmişti 900tl ye aldım bakalım ama klassegear da şimdi bir aklımı kurcalamadı değil
Alınır mı? hocamv8 kullanıyorum gayet iyi memnunum
Ben memnunum 1000 dpi de 1000 hz kullanıyorum yani günlük 8-10 saatten fazla oyun oynarsam 4 gün kadar gidiyor şarjı, normal kullanımda az oyun ile 1 hafta 10 gün buluyor şarjı, bu da bana yetiyor. Kablosu ilede kullanılıyor elimede oturuyor. Ama bence alırsan gamingen den al wrait falan sıkıntıAlınır mı? hocam
1 yıl dolmadan scrollu bozulur muhtemelen haberin olsunAlınır mı? hocam
8 ay olcak sıkıntı yok1 yıl dolmadan scrollu bozulur muhtemelen haberin olsun
çok temiz kullanmışsındır herhangi bi şey yersen masada direkt gidiyo kanka dikkat et8 ay olcak sıkıntı yok
Temiz kullanıyorum tabi, düzenli masayı kullandığım ürünlerinde tozunu alır silerim o kadar para verdikçok temiz kullanmışsındır herhangi bi şey yersen masada direkt gidiyo kanka dikkat et![]()
kanka o yüzden bozulmamış işte herkes sen gibi değil ben yılda 1 yaparım o dediğini mesela bozuldu hemenTemiz kullanıyorum tabi, düzenli masayı kullandığım ürünlerinde tozunu alır silerim o kadar para verdik![]()