Bu konuyu niye yeni gördüm olm
Gördükçe kahroluyorum kaçırdım diye
gelecek mi belli değil bekliyoruz benimde teslimat salı diyor bakalım.Kargoya verildi yazıyor benim de. Teslimat salı günü bakalım gelcek mi
İnşallah gelir hocamgelecek mi belli değil bekliyoruz benimde teslimat salı diyor bakalım.
şimdiye kadar iptal olması lazımdı bencegelecek mi belli değil bekliyoruz benimde teslimat salı diyor bakalım.
İnşallah gelir hocam
İnşallah gelir hemen ddr5 sisteme geçerim xDşimdiye kadar iptal olması lazımdı bence
dimi la bendeben bu konuyu niye şimdi görüyorum
dm gel bakalim hocam anlasiliyo ogelecek mi belli değil bekliyoruz benimde teslimat salı diyor bakalım.
Merak etme 9 dakkada bitmisi ben ilk gelince 9.dakkada gördüm yapay zeka ile otomasyonmu kullanılıyor kimse çalışmıyormu bilmiyorum ama acayip zor kampanya yakalamakHaftalardır ram için her 15 dk da bir girerim foruma şimdi görüyorum kafayı yiyecem
Valla sanki bot yazdıracam ben de bayramdan sonra böyle olmuyor gibiMerak etme 9 dakkada bitmisi ben ilk gelince 9.dakkada gördüm yapay zeka ile otomasyonmu kullanılıyor kimse çalışmıyormu bilmiyorum ama acayip zor kampanya yakalamak