Yurt Dışından Sorunsuz Ürün Geçirmek İçin Sınır

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Arkadaşlar ilk defa yurt dışından ürün almak istiyorum ancak muafiyet kalktığı için emin olamadım sınır ne kadardı?
almayı düşündüğüm ürün 20.50 dolar 25 euro altında olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ama bu fiyata kargo eklenince geçiyor nasıl bir süreç bekler beni

Arkadaşlar ilk defa yurt dışından ürün almak istiyorum ancak muafiyet kalktığı için emin olamadım sınır ne kadardı?
almayı düşündüğüm ürün 20.50 dolar 25 euro altında olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ama bu fiyata kargo eklenince geçiyor nasıl bir süreç bekler beni
Şuan sınır yok bir gümrük şirketi ile anlaşıp herşeyi sokabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama gümrük şirketinin vereceği ücret de çoooooooooooooook fazla olur

n
Şuan sınır yok bir gümrük şirketi ile anlaşıp herşeyi sokabilirsin

Ama gümrük şirketinin vereceği ücret de çoooooooooooooook fazla olur
hocam yasak kalktimi yani bayadir takip edemiyorumda

n

Yasak var hala bireysel olarak fatura kesip hemen geçiremiyorsunuz.Gümrük müşaviri,gümrük şirketleri vs ile anlaşıp özel fatura kesmeniz lazım zor iş

n

Önceden direk bireysel fatura kesilebiliyordu müşavire vs gerek yoktu

Yurtdışından alışveriş biteli neredeyse 6 ay olacak hocam haberlerden bi haberdiniz sanırım?

Şu 30 euro sınırı bilmem ne kargo dahil vs olayları kalktı

1 euroluk alsanız bile gümrük el koyuyor. Gümrük müşaviriyle anlaşıp çekebilirsiniz yalnız bu hayal

3.000₺ lik ürünü gümrükten çekmem için bana en az 15 bin ₺ lik meblağ çıkacağını söylemişti (kasım 2024)

Gelen kişi çıkarken de yanindaymis gibi bavuluna koyup getirirse o zaman bir şey odemezsiniz ama kutulu şekilde getirirse takilirsiniz

Gelen kişi çıkarken de yanindaymis gibi bavuluna koyup getirirse o zaman bir şey odemezsiniz ama kutulu şekilde getirirse takilirsiniz
sanırım tek seçenek bu gibi teşekkürler arkadaşlar gündemden biraz uzaktım

Gümrük şirketi de ne? Ne fantaziler yaşıyorsunuz? Alacağın ürünü satan satıcı yurt dışına da satış yapıyorsa, Türkiye de bunun içindeyse, alırsın. Türkiye'ye satış yapmıyorsa zaten sipariş verirken belirtir.

Gümrük şirketi de ne? Ne fantaziler yaşıyorsunuz? Alacağın ürünü satan satıcı yurt dışına da satış yapıyorsa, Türkiye de bunun içindeyse, alırsın. Türkiye'ye satış yapmıyorsa zaten sipariş verirken belirtir.

Allah aşkına aliexpressten veya amazon amerikadan veya amazon almanyadan bi sipariş vermeye çalışsana hocam Türkiyeye gönderdiği halde o ürün gümrüğe takılmadan ptt ile sana geliyomuymuş çok merak ettim.

Gümrüğe takılrsa sorumluluk kabul etmem

Allah aşkına aliexpressten veya amazon amerikadan veya amazon almanyadan bi sipariş vermeye çalışsana hocam Türkiyeye gönderdiği halde o ürün gümrüğe takılmadan ptt ile sana geliyomuymuş çok merak ettim.

Gümrüğe takılrsa sorumluluk kabul etmem
Daha önce aldım. Senin gümrüğe takılan bir ürünün oldu mu hiç?

Daha önce aldım. Senin gümrüğe takılan bir ürünün oldu mu hiç?

Daha önce. Olay bitmiştir. Madem bilmediğiniz konula var ne diye atıp tutuyosunuz?

Şu anı soruyorum şuan. Adam da şu an yurtdışından ürün almak istiyor

Halen Türkiyeye satıyorsa neden alınmasın falan filan. Bi aliexpress bi amazon almanyaya veya amerikaya bak diyorum ordan ne alabiliyomuşsun

Şu an git kalem traş sipariş et gümrüğe takılacak. Bitti olay

Daha önce. Olay bitmiştir. Madem bilmediğiniz konula var ne diye atıp tutuyosunuz?

Şu anı soruyorum şuan. Adam da şu an yurtdışından ürün almak istiyor

Halen Türkiyeye satıyorsa neden alınmasın falan filan. Bi aliexpress bi amazon almanyaya veya amerikaya bak diyorum ordan ne alabiliyomuşsun

Şu an git kalem traş sipariş et gümrüğe takılacak. Bitti olay
Ben aldım diyorum sana. Kafan neyi almıyor.

Ben aldım diyorum sana. Kafan neyi almıyor.

Yav neyi aldın neyi neyi Allah aşkına ya. ha bi tek şu olabilir 7 ocakta mı ne yürürlüğe girdi fakat süre verdiler 26 ocağa kadar mı bi müddet süre verdiler acele edin vs diye

O tarihten sonra yurtdışından ne aldında gümrüğe takılmadan evine geldi arkadaşım sipariş detaylarını göstersene.

Ben açıkça söylüyorum Şubattan itibaren kim ne almaya cesaret etmişse malı gümrüğe takıldı

Şuan Hazirana doğru geliyoruz;

Şubatta alan gg
martta alan gg
Nisanda alan gg
Mayısta alanda gg

2-3 aydır şuan her kim yurtdışından sipariş vermişse ürünü gümrüğe takıldı olay bitti hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri