🔥İndirim Amd Ryzen 7 9700x Tray - 11.849 Tl 6/9 Taksit

9700X gayet güzel bir işlemci.

Biraz da kurcalamayı sevdiğim için X3D uğruna yüksek saat hızlarından vazgeçmeyi ben mantıklı bulmadım şahsen. Sadece iş amacıyla alınacak bir işlemci bence de değil ama saat hızı seven uygulamalarda aradaki performans farkı, 7800X3D ile kıyaslandığında %20'nin üzerine çıkabiliyor. Aynı şekilde PBO + curve optimizer + ram timing ile oyunlardaki performans farkı da kapanıyor.

Üstelik hiç yoktan arada en az 2 bin TL fiyat farkı var, sağlam bir hava soğutucu parası yani. Bu arada çift kuleli hava soğutucular ile tam performans kullanılabilen bir işlemci.

Bence 1080P ile işi olmayan biri doğrudan 9700X alıp geçebilir. Zaten daha yüksek çözünürlüklerde DLSS, FG gibi teknolojiler işin içine girdiğinde işlemcinin rolü ikinci planda kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunda dahılı grafık bırımı var değil mi
Dahili grafik var hocam.

Güzel indirim ama daha da düşmeli diye düşünüyorum. 7800x3d 12.730'a gitmiş

11.849'dan da 11.749'a düştü şu an. Bundan daha düşüğü sadece 2025 haziranında 11.557 TL olmuştu.
11.213 :d ağzımı açtım düşmeye başladı bile hocam

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Klik
2 işlemciyi takıpda düz şekilde oynarsan fark böyle olur zaten 9700x e +200 mhz 105watt ve bi ram timingi yap bakalım ne oluyor 7800x3d ye +200mhz veremiyorsun ram timingi kısınca da 9700x gibi yüksek tepki vermiyor

Alıntıyı görüntüle
+200 verirsiniz ama kazanımı pek mantıklı olmuyor. +100 verebilirsiniz maksimum. 9700x sahibiyim sonuçlarım böyle.

Neden güven olmuyor? Gayet iyi bir satıcı magic
amazondan aldığım ramleri göndermediler iptal ettiler

Bir sıkıntı mı yaşadınız hocam, ben sahsen tray islemci alırken ilk magic tercih ediyorum sonra incehesap itopya sinerji dfsbilgisayar gibi hangisi daha uygun ve taksit varsa onu seçiyorum fiyat olarak ufak bir fark varsa genelde magic tercih ediyorum en son 7800x3d aldım servislik bir durumum olmadığı için yorum yapamam, magic te eksen bilgisayarın markasi, oksid bilisim incehesap gibi, akortek teknobiyotik gibi
ram siparişimi iptal etmişlerdi ucuza aldığım ondan dedim kötü ürün değil gönderim sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri