lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,174
tanıdık geldi xd
ne bu KFG kentaki FRied Ghickenları mıAlıntıyı görüntüle
tanıdık geldi xd
Kamera kartı bu sanırımBilmediğimden soruyorum, 8 liraya düşmüş bu depoda. Resimdeki arkadaşın normal SD kartlardan farkı ne de 1.000 liralık SD kart 15.000₺ oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Ceminay Bey de böyle diyor bu mu yani aradaki 15.000TL'lik fark.Kamera kartı bu sanırım
bu kadar pahalı değildi benim hatırladığım fotozeynep biraz serdaaaaaarrrr yapmış
Boş iş, amazon satıyor muymuş ilk defa gördüm. Pro fotoğraf makineniz yoksa işe yaramaz. Teknoloji güzel ama sadece fotoğraf makinelerinde kaldı artık.Bilmediğimden soruyorum, 8 liraya düşmüş bu depoda. Resimdeki arkadaşın normal SD kartlardan farkı ne de 1.000 liralık SD kart 15.000₺ oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu da mı 3200 TL'den gelmişti hocam?v3 pro tekrar geldiRazer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
evetBu da mı 3200 TL'den gelmişti hocam?
En az 4-5 kere gitti geldi hatta.Bu da mı 3200 TL'den gelmişti hocam?
G29 kovalıyorum onu yerine bu alınır mı? Bilen kullanan var mı?