hocam şöyle parafa 6 taksit vatan/itopyadan 35 bine 2x32 cl30 6000mhz ram ayarlayabilirmisin. Derin birine benziyorsunvideoda koyabiliyorsun
14cm fanlar daha sessiz ama görüntü tamamen kişiye göre değişen bir şey önde boşluk kalıyor doğru ama ilk giren havayı direkt çekip atmıyor üstten biraz kasada dolanmasına fırsat tanıyor. bendeki galahad 360mm asetek gen 7 280 olan gen 8 ve gen 8 cidden sessiz bir pompa. ve 240mm soğutucuda var ona göre çok daha büyük 280 olan öyle ufak bir şey beklemeyin
360mm olan bu da
Alıntıyı görüntüle
değil.Fanlar rgb değil galiba değil mi
Yok bir derinliğimiz ya vatan 1 gün öyle indirim yapıp sonra yatışa geçiyor ilginç bir char vatanhocam şöyle parafa 6 taksit vatan/itopyadan 35 bine 2x32 cl30 6000mhz ram ayarlayabilirmisin. Derin birine benziyorsun
bide şu firmaların mağaza olayıda zor oluyor. Tamam ben istanbuldayım ama hem parça için 2-3 otobüs yapıp yarım gün harcamak istemiyorum. Anakartı öyle yaptım işte uygun bulunca neyseki 19 mayısdaydıda beleşti otobüsler git gel 6 vesaitYok bir derinliğimiz ya vatan 1 gün öyle indirim yapıp sonra yatışa geçiyor ilginç bir char vata
Hocam mağaza olayı gel gel ürünleri zaten seni mağazaya çekip başka ürün yağlamak yanında satış stratejisi ama bu forumdan onu yiyecek adam yokturbide şu firmaların mağaza olayıda zor oluyor. Tamam ben istanbuldayım ama hem parça için 2-3 otobüs yapıp yarım gün harcamak istemiyorum. Anakartı öyle yaptım işte uygun bulunca neyseki 19 mayısdaydıda beleşti otobüsler git gel 6 vesait![]()
yoktur tabi canım yamyam gibiyiz biz burdaHocam mağaza olayı gel gel ürünleri zaten seni mağazaya çekip başka ürün yağlamak yanında satış stratejisi ama bu forumdan onu yiyecek adam yoktur![]()