🔥İndirim Corsair Nautilus 360 Rs Lcd Beyaz - 6.299 Tl

videoda koyabiliyorsun

14cm fanlar daha sessiz ama görüntü tamamen kişiye göre değişen bir şey önde boşluk kalıyor doğru ama ilk giren havayı direkt çekip atmıyor üstten biraz kasada dolanmasına fırsat tanıyor. bendeki galahad 360mm asetek gen 7 280 olan gen 8 ve gen 8 cidden sessiz bir pompa. ve 240mm soğutucuda var ona göre çok daha büyük 280 olan öyle ufak bir şey beklemeyin :D
360mm olan bu da
Alıntıyı görüntüle
hocam şöyle parafa 6 taksit vatan/itopyadan 35 bine 2x32 cl30 6000mhz ram ayarlayabilirmisin. Derin birine benziyorsun

hocam şöyle parafa 6 taksit vatan/itopyadan 35 bine 2x32 cl30 6000mhz ram ayarlayabilirmisin. Derin birine benziyorsun
Yok bir derinliğimiz ya vatan 1 gün öyle indirim yapıp sonra yatışa geçiyor ilginç bir char vatan

Yok bir derinliğimiz ya vatan 1 gün öyle indirim yapıp sonra yatışa geçiyor ilginç bir char vata
bide şu firmaların mağaza olayıda zor oluyor. Tamam ben istanbuldayım ama hem parça için 2-3 otobüs yapıp yarım gün harcamak istemiyorum. Anakartı öyle yaptım işte uygun bulunca neyseki 19 mayısdaydıda beleşti otobüsler git gel 6 vesait :D

bide şu firmaların mağaza olayıda zor oluyor. Tamam ben istanbuldayım ama hem parça için 2-3 otobüs yapıp yarım gün harcamak istemiyorum. Anakartı öyle yaptım işte uygun bulunca neyseki 19 mayısdaydıda beleşti otobüsler git gel 6 vesait :D
Hocam mağaza olayı gel gel ürünleri zaten seni mağazaya çekip başka ürün yağlamak yanında satış stratejisi ama bu forumdan onu yiyecek adam yoktur 😀

Hocam mağaza olayı gel gel ürünleri zaten seni mağazaya çekip başka ürün yağlamak yanında satış stratejisi ama bu forumdan onu yiyecek adam yoktur 😀
yoktur tabi canım yamyam gibiyiz biz burda :) gitmişken baktık tabi ama zaten elemanlarında pek umrunda değil ürün satmak turist ömer gibi takılıyorlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri