Muhabbet Kuşum Galiba Hasta

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Ayakları normale göre aşırı sıcak ve sulu hapşırıyor fakat ne enerjisinde nede iştahında sorun var 1 haftadır böyle alakası varmı bilmiyorum ama tırnağımıda ısıryor 2/3 hafta önce soğua maruz kaldı fakat geçen haftadan beri sıcaklıkla hapşurma var

Üşütmüştür. Dışkı fotosu atarmısın ve kafes içinde duruşunu

Üşütmüştür. Dışkı fotosu atarmısın ve kafes içinde duruşunu
Üşüdüğünü düşünmüyorum ve yerinde hiç durmuyor dışkısı ise siyah sarı,sıcaklığıda elimde biraz kalınca oluyo
1779802099402.webp

@fatihfax 5 sene petshop işletmiş şuanda veterinerlik okuyan bir arkadaşım var o el atar

Üşüdüğünü düşünmüyorum ve yerinde hiç durmuyor dışkısı ise siyah sarı,sıcaklığıda elimde biraz kalınca oluyoAlıntıyı görüntüle

Hocam dışkısı bana normal gibi geldi. Yerinde duramıyor enerjikse iyi bişey halsizse sıkıntı. Birde marulu fazla kaçırmayın ishal yapar. Elde durunca ayakları ısınıyorsa sıkıntı yok uyumaya hazırlanıyordur 😀

Ayakları normalde de insana göre sıcak olur. Burnunu yani ceresine bir şey kaçtığı için hapşuruyor da olabilir. 2 hafta önceki soğuğun etkisinin şimdi çıkması için çok geç. Bu zamanlarda tüy dökümüne girer. Belki kendi tüyü ceresine kaçmıştır. İştahında ve canlılığında azalma yoksa genelde sorun olmaz. Tüy dökümü dönemi için B vitamini rahatlık sağlar. Mümkünse sebzelerden B vitamini sağlayın. Eğer tüy dökümü yoğun ise (dik diken yeni tüyler fazlalaşmış ve etrafa çok fazla tüy döktüğünü görüyorsanız) Versele-Laga Mutavit öneririm.

Damla ilaç vb kullanıyor musunuz, vitamin vb. Benim kuşta isal olduydu sonra bir anda öldü. :(.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri