🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

veriliyor taksitte var cogu banka 3 taksit 2 banka 6 taksitti hatirlamiyorum yapikrediye taksit yok ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben boyle aldim yapiliyor taksit kral
hangi numarayı aradınız acaba mağzanın numarası mı yoksa sipariş hattı mı

hayırlı olsun bende ankaradakilere baktım da bozuk falan dediler telefondan sipariş ettim bakalım.kordon falan olmaması da garip geliyor bu arada ama :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk defa alıyorum watch da celular sizce önemli mi 10u sipariş ettim bende
Eğer hücresel destekli bir akıllı saat alırsan bu özellik için aylık 100 tl gibi bir masraf oluyor operatörüne. Zaten telefonlarımız sürekli yanımızda o yüzden gerek yok gibi. Series 10 almak daha mantıklı.

daha yeni vatana gittim watch 7 ve watch 6 için adamlar bana garanti yok iade yok pil durumu ne bilmiyoruz dedi watch 7 için 4 bin watch 6 için 2 bin istedi ben 0 fiyatlarını istedim watch 7 için 7 bin dediler watch 6 için 5 bin dediler bana mantıksız geldi almadım

Watch 8-45 aldım cellular 8.500 e , 3000 e Watch fe aldık yegene , abime de Watch 7 aldım3.5 Samsung

Watch 10 şuan inceliyorum sarj kablosu ve kordonu var. Urun kapaliydi sarj ettirip bataryasına bakacağım.
Satıcı yanlış bilgilendirmis sadece saat var

Z flip 6 ve honor magic 6 pro ikiside demo olduğundan ekranlarında sıkıntı varmış satış yapılamıyormuş

ya arkadaş bu vatan çalışanları ne büyük .......
kendim gidemedim kız arkadaşım istanbuldaysı o almaya gitti satmamak için yok o fiyatın olması imkansız garantisi yok vesaire diye diye satmamaya çalışıyorlar cihazı şarja takıp denettirmediler bile seri numarasından baktırdım aktifleştirilmemiş cihaz yani 2 yıl garantisi olacak demo sürümünden çıkarmalarını isteyecektim şarja takmaya bile tenezzul etmiyorlar arıyorum mağazayı telefonları hiçbiri açmıyor en sonunda vatanın 850lili bir numarasını aradım onlar var vermeleri lazım vesaire dedi öyle denemeden aldım inanılmaz sinir oldum insanlara mahcup ediyorlar birde davranış şekillerini görmeniz lazım çok sinir oldum

arkadaşlar pil sağlığı çok kötüyse iade edebiliyor muyuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri