Steam Deck Fiyatlarına 300$ Zam Geldi 🫪!

Hocam gereksiz olduğuna katılıyorum. Ama bir el konsolundan iyi-kötü bir masaüstü bilgisayar performansı beklemek sizce doğru mudur? Masaüstünü cebinde gezdir diye zaten her şeyinden kısılıp-küçültülerek bir aygıt yapılıyor ya hani. Biraz yersiz bir eleştri olmuş.

Bu cihazların genel olarak 2D bağımsız yapımlar için olduğunu az kişi biliyor sanırsam. Çok eski 3D oyunlar oynanabilir belki, bilmiyorum.

Aletin kötülüğünü bilmem ama bu platform Windows bağımlılığından kurtaracak bizi

Hocam gereksiz olduğuna katılıyorum. Ama bir el konsolundan iyi-kötü bir masaüstü bilgisayar performansı beklemek sizce doğru mudur? Masaüstünü cebinde gezdir diye zaten her şeyinden kısılıp-küçültülerek bir aygıt yapılıyor ya hani. Biraz yersiz bir eleştri olmuş.
doğru değil işte sıkıntı o kral öyle bi teknoloji olsa bu seferde bizim pcler onu yine 3 e 5 e katlıcak yinede mantıklı olmayacak işte. aynı performansı versede pili halledemicekler. kısır döngü. bunu alıp indi oyunlar oynamak abes geliyor. yersiz değil gibi bence

720 p oyun oynamak için 40 bin tl para ödemek komedi olmaz mıydı xd

Oyuncular sonraki nesil konsolları merak ediyor. Etmeyin abi. Aha işte şimdiki vaziyeti bu.

çok gereksiz bi alet. iyi kötü bi pc performansı vermiyosa saçma geliyor bana. tablete kol takar stream eder oynarım en kötü internete uzaktada oynamayıvereyim.

Şu anki fiyatları 45-50k zaten daha da yükselecek

Ben nintendo switchimi kasaya kilitliyim ona da zam yakındır

RAM krizinin üstüne Steam Deck için Avrupa ve Amerika'da stok sıkıntısı var. Millet yeni nesil konsol beklerken mevcut nesle zam gelmesi alacakaranlık kuşağına geçiş gibi bir şey. PS6, Steam Machine ve Xbox Helix kesin olarak 1000 dolar barajını geçecek.

ilk satısa sunduklarında millet 3 er 5 er duman attırdı millet simdide sonuc bu

800 dolar 37 bin tl yapıyormuş garip türk takip etmeyince bilemiyor daha bunun vergisi şusu busu derken allah katına çıkar daha o fiyat
Legion go kullanmış biri olarak AAA oyunlar için laptopa dönüşüyor cihaz.
Ben en çok FIFA ve tlou2 için istiyordum.
Abi pildeyden performans modunda 1 maç bitmeden şarjı bitiyor cihazın. Performans dan aliyon bu seferde kasıyor. Fanları aciyon cihaz laptop gibi fan sesi çıkarıyor.
Fanları kapatiyon bu seferde ısınıyor throotle olunca FPS düşüyor.
Şarja takiyon pil ömrü gg oluyor.
Yani anlayacağınız bu cihazlar AAA oyunlar için hazır değil.
En azından 3-4 nesil daha lazım.
Ha ne için iyi indie oyunlar için falan

doğru değil işte sıkıntı o kral öyle bi teknoloji olsa bu seferde bizim pcler onu yine 3 e 5 e katlıcak yinede mantıklı olmayacak işte. aynı performansı versede pili halledemicekler. kısır döngü. bunu alıp indi oyunlar oynamak abes geliyor. yersiz değil gibi bence
Hocam sen laptop almak isteyen insanlara masaüstü al knk diyen tayfadan mısın?

Nintendo swich 2 alın mis gibi Zelda falan oynarsınız

Abi pildeyden performans modunda 1 maç bitmeden şarjı bitiyor cihazın. Performans dan aliyon bu seferde kasıyor. Fanları aciyon cihaz laptop gibi fan sesi çıkarıyor.
O zaman telefon daha mantıklı :)
Hatta git switch al 10k ya kırdır oyna :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman telefon daha mantıklı :)
Hatta git switch al 10k ya kırdır oyna :)

Hocam sen laptop almak isteyen insanlara masaüstü al knk diyen tayfadan mısın?
yok hocam ben nabza göre şerbet verenlerdenim. olanı söylerim. zaten durduk yere kötülemedim cihazı bence dedim. gereksiz dedim. ki gereksiz. bunu alan fantezi arıyodur .rgbli kasa seven gibi bbişey. ki bu da olabilir normaldir. sen niye alındınki

OLED ekran yüzünden pahalıdır klasik. Geçen hava temizleyiciye bakıyorum OLED ekranı var, ben ne yapayım OLED ekranı klima gibi bir şeyin üstünde altı üstü açık mı kapalı mı yazacak, ekranın OLED olmasını bana ne kazandırıyor yav. Bir de razerin ses kartı mı ne var 20k ya onun ekranı da oled 😂. Ancak evet sonuçta bir PC ye göre ucuz olması lazım fakat yine bunun parçaları küçük oluyor fln diye teknolojisi daha değerli olabilir. Küçültmek kolay bir şey değil sonuçta. Gerçi bu laptop ile PC yi kıyaslamak gibi yine. Birini her yere rahatça taşııyabiliyorsun, 2 saat bataryan var. Diğerine direk fişi takacak yer lazım, monitör lazım, taşınmıyor. Şimdi küçük ıtx/matx buildler var rahat taşınan veya Mac fln küçük kutu şeklinde bilgisayarlar var. Yani taşınabilir olması olayı baya değiştiriyor. Yoksa 100k ya telefon almayı da kınamamız gerekir ve açıkçası ben burada +50k ya telefon almayı kınayan görmedim 😂

Bende şu an Asus Rog Xbox Ally var. 2D bağımsız oyunları onda oynuyorum. Zaten bu amaçla almıştım.

Geri