Yardım Max 10k'ya Direksiyon Seti Arıyorum

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385

Video'yu tamamen izledim ve bu videoya göre şuan alınabilecek en mantıklı cihaz G27 gibi gözüküyor. Video üzerinden 1 yıl geçmiş ve buna bağlı 2. el fiyatları da artmış. 10k'ya G27 almak mantıklı mı yoksa başka modeller de tercih edilebilir mi? Birde size sorayım dedim dostlar.

Biraz daha ekleyip PXN V10 Pro alın. İkinci el olarak 12k TL'ye bulabileceğinizi düşünüyorum
Sıfırı 16k sanırım. İkinci elinin daha düşük olması gerekmez mi? Ayrıca gördüğüm kadarıyla güzel bir direksiyona benziyor teşekkür ederim. Araştıracağım

Biraz güncel bir video izleseydiniz hocam. O direksiyonların hepsi antika statüsünde.
2. El PXN V10 Pro var sarı sitede. Onlarla pazarlık edin. 10-11k'ya bırakanlar oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu rehberi de okuyabilirsiniz.

Biraz güncel bir video izleseydiniz hocam. O direksiyonların hepsi antika statüsünde.
2. El PXN V10 Pro var sarı sitede. Onlarla pazarlık edin. 10-11k'ya bırakanlar oluyor.
Sarı sitede en ucuzu 12.500₺'den başlıyor hocam ama G27'ye 10k vermektense Direct Drive bir direksiyona 12.5k vermek her türlü daha mantıklı olur gibi duruyor. Henüz hiç deneyimim olmadı. Beni tatmin eder mi?

Sarı sitede en ucuzu 12.500₺'den başlıyor hocam ama G27'ye 10k vermektense Direct Drive bir direksiyona 12.5k vermek her türlü daha mantıklı olur gibi duruyor. Henüz hiç deneyimim olmadı. Beni tatmin eder mi?
Hocam sizi tatmin eder mi bilemem ama benim önerimle alan onlarca arkadaşı tatmin etti :D Tek bir dezavantajı var. Direct Drive kullandıktan sonra artık başka bir şey kullanamayacaksınız :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: ReQo
@ReQo hocam konuyu öne çıkarmışsınız ama bu bütçede en iyi modeli önerdik zaten. Onun dışında kalanlar 20 yıllık dişli motorlu modeller.

• Beğen
@ReQo hocam konuyu öne çıkarmışsınız ama bu bütçede en iyi modeli önerdik zaten. Onun dışında kalanlar 20 yıllık dişli motorlu modeller.
Hocam peki sıfırı 16k eder mi? Yani değer mi? 2. el almak yerine biraz zorlarsam sıfırını alabilirim belki.

Hocam peki sıfırı 16k eder mi? Yani değer mi? 2. el almak yerine biraz zorlarsam sıfırını alabilirim belki.
Yani G29'a 16-17k fiyat biçtikleri yerde tabii ki değer. 1 hafta önce konu açsaydınız 14.5k'ya 6 taksit alabilirdiniz. Ama o tren kalktı. Artık indirim filan da gelmez.

• Üzgün
g29 kullandım 3-4 sene civarı pxn v10 pro al geç her türlü değer 1 hafta kadar pxn kullandım g29'u sattım sonra direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,315
Üyeler
196,926
Son üye
EmX0
Geri