Bende hawk fab v4 kullanıyorum gayet memnunum aga rahat bencexdrive iyi beğeniyorum yeğene aldık bende hawk v4 var zamanında çok övdüler her yerde ama bence baya kötü
Bende hawk fab v4 kullanıyorum gayet memnunum aga rahat bencexdrive iyi beğeniyorum yeğene aldık bende hawk v4 var zamanında çok övdüler her yerde ama bence baya kötü
6,5/10 hocam bence. zorlarsan 7 olur. alışınca biraz daha iyi geliyor. İlk bu tarz koltuğum, çok farklı model kullanmadığım için çok doğru yorum olur mu bilmiyorum ama benim beklentimi aşağı yukarı karşıladı. 184 80kg.Nasıl?
şöyle söyliyim cenazede dağıtılan plastik beyaz sandalye daha rahat şuan o tarz bişeye oturuyorumBende hawk fab v4 kullanıyorum gayet memnunum aga rahat bence
hawk daha iyi değil mi hocam bundan. (hiç bilgim yok)aga 9 taksit mükemmel ya ama önce berbat ötesi olan hawk fab v4 ten kurtulmam lazım bunu alırsam annem beni döver
2 seneye yakındır kullanıyorum ben memnunum çok iyi o zaman 8600 e almıştım şuan fiyat iyiNasıl?
Fırtınadan anka ya geçtim anka süper bir şey fırtına insanlık ayıbı, 5 yıl kullandım her gün başka yerim ağrıyordu ankada bu sorun yokxdrive da çok çeşit var. kafa karışıyor. kumaş olarak hangisini önerirsiniz
zımbala hemen çok iyi fiyatbenim ki 8.859 TL ye düşüyor hocamds alsam mı napsam