Yardım Manyetik Türkçe Klavye Önerisi

Hocam ben bide kablosuz özellik olursa iyi olur diyordum da galiba hem kablosuz hem manyetik hem Türkçe sadece fun 60 serisinde var onlarda Kuzey aydınlatmalı gece sıkıntı yaşama olasılığı var galiba ama siyah olan yarı seffafmis keycapsler
Manyetikte kablosuz kullanım paradoks biraz. Sebebi şu manyetik ultra hızlı kayıpsız hız sağlamak için var olmuş bir klavye. Kablosuz kullanımda her ne kadar 8k deselerde kayıplar olur ve şarjı 8k da içer klavye. Ama kullanım şekliniz rekabetçi oyunlarda kablolu normal oyunlarda kablosuz 1k gibi olursa seçenekler var ama tr layoutta %75 seçeneğiniz yok.

Yani manyetikte kriter artırırsanız seçenekleriniz bariz daralır.

Derseniz ki alttaki beast i alırım sonra tr layout keycap alır değişirim olabilir. Ama piyasada shine through tr layout keycap bulmak çok zor hatta yok diye biliyorum.

Manyetikte kablosuz kullanım paradoks biraz. Sebebi şu manyetik ultra hızlı kayıpsız hız sağlamak için var olmuş bir klavye. Kablosuz kullanımda her ne kadar 8k deselerde kayıplar olur ve şarjı 8k da içer klavye. Ama kullanım şekliniz rekabetçi oyunlarda kablolu normal oyunlarda kablosuz 1k gibi olursa seçenekler var ama tr layoutta %75 seçeneğiniz yok.

Yani manyetikte kriter artırırsanız seçenekleriniz bariz daralır.

Derseniz ki alttaki beast i alırım sonra tr layout keycap alır değişirim olabilir. Ama piyasada shine through tr layout keycap bulmak çok zor hatta yok diye biliyorum.

Türkçe fun60 harici seçenek var mıdır manyetik ve kablosuzda

Türkçe fun60 harici seçenek var mıdır manyetik ve kablosuzda
Ezberden var diyebileceğim bir model yok. O kadar kısıtlanıyor. Ama 60 klavye hiç kullanmadıysanız F tuşlarının yokluğu sizi yorabilir. Haberiniz olsun. Ama şans tanırda 1-2 ayda alışırsanız sorun olmaz.

Ezberden var diyebileceğim bir model yok. O kadar kısıtlanıyor. Ama 60 klavye hiç kullanmadıysanız F tuşlarının yokluğu sizi yorabilir. Haberiniz olsun. Ama şans tanırda 1-2 ayda alışırsanız sorun olmaz.
Peki Kuzey aydınlatmalı olması gece sorun yapar mı sizce yarı şeffafmis keycapsler

alacağın ürün hangisi tam olarak alttaki mi? Ben şeffaf keycaplerin fanı değilim açıkçası. Olabildiğince tercih etmem. Kişisel bir seçim bu bir şey diyemem.

Ürün bu, çok övülen w75 den gram farkı yoktur. Paranızı çöpe atmayın derim. Şahsen deneyimledim. w75 de klasik oem bir klavyedir. Çinde toplanır ülkede satılır. Gameraider'da aynı şekilde. w75, k1 he den önce çıktığı için olumsuz kullanıcı görüşleri k1 he ye göre daha fazladır. 4k ve üstü fiyat bandıyla kendisine eşdeğer hiç bir klavye ile yarışamaz w75 bunu bilin yeter.

Kullandığınız mekanik klavyede lineer switchli ise manyetik klavyeler arasında tuşa basma hissi açısından fark hissedemezsiniz. Çünkü aynı davranırlar. Fark yalnızca tacticle lineer ile akışkan lineer arasından hissedilebilir olur. Ama manyetik switch güzelliği mekaniğe göre çok hassas ayarlar yapabilmenizden ötürüdür. Ek olarak bir sürü teknoloji yenilikleride mevcut rt-snap
Bİr ürünü 10k kişi alır 1k kişi memnun olmaz ses çok çıkar bir ürünü 100 kişi alır 10 kişi memnun olmaz okadar ses çıkmaz burda önemli olan zaten satıcının ilgisidir Burdada wraith gaming gen tr ye göre şikayetvarda daha az şikayet bulunan bir site w75 zaten çoğu e sporcunun kullandığı piyasada kalıplaşmış bir klavye ile 30 değerlendirmesi olan klavye k1, w75 v2 den daha iyi kolay kolay olamaz ha f/p olabilir tabi bu 3k kasa kalitesi kasa içi yalıtım kutu içeriğini etkiliyor nede olsa w75 gibi yaninda yedek switch filan gönderse onunda fiyatı artar

Bİr ürünü 10k kişi alır 1k kişi memnun olmaz ses çok çıkar bir ürünü 100 kişi alır 10 kişi memnun olmaz okadar ses çıkmaz burda önemli olan zaten satıcının ilgisidir Burdada wraith gaming gen tr ye göre şikayetvarda daha az şikayet bulunan bir site w75 zaten çoğu e sporcunun kullandığı piyasada kalıplaşmış bir klavye ile 30 değerlendirmesi olan klavye k1, w75 v2 den daha iyi kolay kolay olamaz ha f/p olabilir tabi bu 3k kasa kalitesi kasa içi yalıtım kutu içeriğini etkiliyor nede olsa w75 gibi yaninda yedek switch filan gönderse onunda fiyatı artar
bana w75 in hangi konuda üstünlüğü olduğunu açıkla. Verilerle gel bana. Pcb ve rt ayar genişliği aynı. Switchlerde karşılıklı birbirlerine üstünlükleri yok. Kasa ve iç izolasyon had diyelim w75 de bir köpük fazla olsun. Keycap kalitesi de aynı. 6 ayda hepsi parlama yapıyor bu bütçede. Bana bariz bir üstünlük söyle. Söyleyemezsin kardeşim. Anca tuşlardaki ses farklılığından bahsedebiliriz ki manyetik klavyelerde bu fark bütçeler yakın iken fazla değildir. Her türlü benim için ek 1000+ tl yi haketmeyen bir üründür.

Ek olarak zaten w75 in daha eski bir model olduğu için daha çok kullananı olduğu için daha fazla şikayet görülmesi olağandır. bunu söylüyorum. Şikayetvar ı mı kıyas alıyoruz klavye sorunları için :D:D Forumları gez biraz. w75 de 3-4 tane sıkıntılı duruma denk gelmişsem atyıroum henüz k1 he de böyle bir duruma rastlamadım. Ama 5 ay sonra o da konuşulur. Dediğim gibi bu fiyat bandında kalite standartları bellidir.

Son düzenleme:
bana w75 in hangi konuda üstünlüğü olduğunu açıkla. Verilerle gel bana. Pcb ve rt ayar genişliği aynı. Switchlerde karşılıklı birbirlerine üstünlükleri yok. Kasa ve iç izolasyon had diyelim w75 de bir köpük fazla olsun. Keycap kalitesi de aynı. 6 ayda hepsi parlama yapıyor bu bütçede. Bana bariz bir üstünlük söyle. Söylemezsin kardeşim. Anca tuşlardaki ses farklılığından bahsedebiliriz ki manyetik klavyelerde bu fark bütçeler yakın iken fazla değildir. Her türlü benim için ek 1000+ tl yi haketmeyen bir üründür.

Ek olarak zaten w75 in daha eski bir model olduğu için daha çok kullananı olduğu için daha fazla şikayet görülmesi olağandır. bunu söylüyorum. Şikayetvar ı mı kıyas alıyoruz klavye sorunları için :D:D Forumları gez biraz. w75 de 3-4 tane sıkıntılı duruma denk gelmişsem atyıroum henüz k1 he de böyle bir duruma rastlamadım. Ama 5 ay sonra o da konuşulur. Dediğim gibi bu fiyat bandında kalite standartları bellidir.
O 1k farkı zaten switchlerden gelmiyor kasa kalitesi konusunda hem işcilik ve agırlık konusundan w75 k1 e göre daha premium hissiyat veriyor daha ayrıntılı yazılım desteği vermeside + ha tabii ki marka dan dolayıda fiyat biner marka güvenirliği var bunuda eklesen üstüne 300 daha verip güvenilir al daha iyi. k1 dediğin gibi daha yeni klavye bu klavyenin kronik sorunu olmadiği ne malum yeni ürün işi risk benim gözümde

O 1k farkı zaten switchlerden gelmiyor kasa kalitesi konusunda hem işcilik ve agırlık konusundan w75 k1 e göre daha premium hissiyat veriyor daha ayrıntılı yazılım desteği vermeside + ha tabii ki marka dan dolayıda fiyat biner marka güvenirliği var bunuda eklesen üstüne 300 daha verip güvenilir al daha iyi. k1 dediğin gibi daha yeni klavye bu klavyenin kronik sorunu olmadiği ne malum yeni ürün işi risk benim gözümde
Kusura bakmada wraith marka güvenilirliği bende eksi yazar. Eğer onu fiyata dahil edeceksek değer kaybeder klavye. K1 he kullanın taş gibi klavyedir. Bende almadan önce plastik kalitesiz görünüyordu. Ama aldığımda gördüğüm ki ağır bir klavye kasa kalitesi gayet iyi. Ses tokluğuda 3k-4k bandı için gayet yeterli. Yazılım konusunda mad68 kullanmıştım öncesinde ona göre daha gelişmiş yazılıma sahip k1 he malum keychron altyapısı kullanıyor. Buralarda üstünlük göremiyorum. Gören bassın parayı alsın. O paraya gelince mchose nin 0.01 rt aralıklı klavyeleri devreye giriyor. Çok az vites yükselterek 0.005 lik hatta 0.001 lik klavyeleri görüyoruz.

O yüzden 4600 müş 4k ymış etmez. Burada hiç kimseye 4k gibi rakamdan w75 i önerdiğimi göremezsiniz. Ha yarın öbürgün düşerler 3k-3.4k seviyesine o zaman farklı konuşurum. Seveni, beğenir alır saygı duyarım.

Son düzenleme:
alacağın ürün hangisi tam olarak alttaki mi? Ben şeffaf keycaplerin fanı değilim açıkçası. Olabildiğince tercih etmem. Kişisel bir seçim bu bir şey diyemem.

Aynen bu hocam geceyi düşünerek tamamen daha iyi ışık verir gibi düşündüm

Geri