🔥İndirim Gıgabyte M27up 27″ 4k 160hz - Fhd 320hz 1ms Monitör 🔥 16.499 TL 🔥

Mini led monitörlerin bölgesel karartması TV'lerin gerisinde.Kararsız çalışıyor.Daha monitör şirketleri onu tam oturtamadı.Mini led monitörler, teknoloji olarak oled monitörlerin bile gerisinden geliyor.Şuan herkes olede yatırım yapıyor.Dediklerin doğru parlaklığı, hdr performansı daha iyi.Fakat sorunsuz olmadıkları çin o fiyatlarıda pek hak etmiyor.4K olmasada o fiyatlara 2K oled alınıyor ki seyir keyfi daha iyi.Ama oledin hakkıda parlak kaplama ve en az tandem bence.Giriş seviyesi bile iyi görünsede genede almazdım.Dediğim gibi şimdilik f/p olarak en mantıklısı 4k dual edge led, paran biraz daha var ise 2k oled bence.
Keşke alma şansım olsa 4k güzel bir oled alırdım, ama ekranım çoğu zaman sabit oynadığım oyunların kenarları barları hep sabit bu yüzden mini led e yöneldim bende ondanda istediğimi bulamayınca 13-14 k ya fazeon 4k yı alayım idarelik oled veya miniled oturduğunda yine değiştiririm dedim onuda alan yok galiba, daha doğrusu inceleyen.

Aslında bir tane forumdan alan kişi çıksa fazeon u bir görüntü paylaşsa veya yorum yapsa içim rahatlıyacak alıp geçeceğim direk. Yada çok güzel bir mini led olsa 4k, araştırdım yurtdışında tlc,ktc, koorui nin birsürü mini led seçeneği var fakat bize gelmemiş henüz.
Keşke.

Bunun Paneli İyimidir :unsure:
Bakmadım ama muhtemelen aynı paneli kullanıyorlar. Koorui de bir panel üreticisi ama genelde popüler markaların panellerini kullanıyorlar. Yani yüksek ihtimal MSI gibi AUO panel kullanıyordur.

2300 zone olan bile çıkarmışlar oled gibi mini led monitörler var 5-6 ay sonra gelir inşallah tayfun hocam
Zone sayısı kadar en az bunu optimize etmekte önemli. Ama 2300 zone kullanan bir monitörü zannetmiyorum ki kötü yapsınlar. Gerçi 1152 zone olan MAG modelde batırdılar. 😀

MSI MPG271 KRAW16 modeli çok başarılı olacak gibi gözüküyor. Ancak oledden pahalı olur gibi.

Ayrıca kraw GLOSSY kaplama kullanıyor. Aynı oledler gibi.
12681.webp

Keşke alma şansım olsa 4k güzel bir oled alırdım, ama ekranım çoğu zaman sabit oynadığım oyunların kenarları barları hep sabit bu yüzden mini led e yöneldim bende ondanda istediğimi bulamayınca 13-14 k ya fazeon 4k yı alayım idarelik oled veya miniled oturduğunda yine değiştiririm dedim onuda alan yok galiba, daha doğrusu inceleyen.
Gigabyte m27up gece indirimlerinde düşerse onu al geç üzmez.Ama çakallar onu zamladı biraz.Denk getirmen lazım.Fazeon içinde o fiyat pahalı bence 12k hakkı.Zaten incelemeside yok.

Attığı monitör çok iyi ama ülkemize ucuz gelmez.Koorui bile olsa pahalı 550 dolardan başlıyor.Yoksa bayağı iyi ürün araştırmıştım.Ülkemize gelse o fiyatlara oled alınır gene bence.
Bakmadım ama muhtemelen aynı paneli kullanıyorlar. Koorui de bir panel üreticisi ama genelde popüler markaların panellerini kullanıyorlar. Yani yüksek ihtimal MSI gibi AUO panel kullanıyordur.

Fiyatları Çokta Tuzlu Sayılmaz OLED Fiyatlarında :)

11e aldım 1 ay önce kouriyi ben

O değil s2741lm mini led olanı.Daha ülkemize gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,036
Üyeler
196,875
Son üye
Ellegans
Geri