🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

Cihan karasu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428

Xiaomi 17T Pro 12 256gb + Xiaomi Smart Band 9 + Xiaomi Pad 7 Nane 8 GB + 256 GB = 60.999 tl

Avrupa Fiyatı 900 avro % 5 indirim var 855 avro yanında tablet yada aksesuar hediyesi yok , bizim hediyeleride fiyat olarak çıkarırsak aşağı yukarı bu fiyata düşüyor imei kayıtlı orjinal cihaz avrupa fiyatına geliyorsa alınabilir , ( arabistan fiyatı 2700 sar hediye verdiği tablet bizdeki ismiyle REDMI Pad 2 9.7 33 bin tl arabistan fiyatı avrupadan ucuza gelmiş oluyor uçak bileti ucuz olsaydı arabistana gidin derdim ama aşağı yukarı aynı fiyatlara denk geliyor onu katınca )

link : https://www.mi.com/tr/event/xiaomi-17t-series/

1780002346543.webp

1780003048033.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Kendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.

T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.

Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.

smart band hediyesi bitmiş mi
mobilden gir hala var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.

T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.

Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.
mi 9 t 2019 da çıktı , mi t serisinin son nesli 2020 de mi 10 t idi sonra kimse almadı , xiaomi yeni seri t serisinin çıkardı bu sefer fiyat performans ta en ucuz olmak değil orta üst segment fiyata sahip amiral gemilerinden iyi bir seri çıkarmak , evet 15 t pro gibi ucuz değil hatta 2 katı ama o zaman ram ssd krizi yoktu hatta 2 ay sonra bu kriz başladı ve 15 t pro 33 bin tl yi 14 martta gördü , fiyatının pahalı olduğunu katılıyorum ama tek tesellim avrupa ile aynı fiyatta

Son düzenleme:

70k ya iphone 17 alabilirsiniz.Samsung tarafinda s25 ultra.Ikisi kiyaslanabilecek cihazlar değil.

mobilden gir hala var

mi 9 t 2019 da çıktı , mi t serisinin son nesli 2020 de mi 10 t idi sonra kimse almadı , xiaomi yeni seri t serisinin çıkardı bu sefer fiyat performans ta en ucuz olmak değil orta üst segment fiyata sahip amiral gemilerinden iyi bir seri çıkarmak , evet 15 t pro gibi ucuz değil hatta 2 katı ama o zaman ram ssd krizi yoktu hatta 2 ay sonra bu kriz başladı ve 15 t pro 33 bin tl yi 14 martta gördü , fiyatının pahalı olduğunu katılıyorum ama tek tesellim avrupa ile aynı fiyatta
Allah Allah çıkmadı yine ücret görünüyor

70k ya iphone 17 alabilirsiniz.Samsung tarafinda s25 ultra.Ikisi kiyaslanabilecek cihazlar değil.
Ya dostum sabaha kadar şöyle iyi kamera sensörü var, böyle iyi yonga seti var, şu kadar rami var diye anlat hepsi boş. Adam geliyor 4 core işlemcisiyle senin 6 core işlemcini tokatlıyor, 8gb ramiyle senin 12gb raminden çok daha stabil çalışıyor, daha ufak sensörüyle senden daha iyi fotoğraf ve video çekiyor, senden daha fazla güncelleme alıyor ve tüm bunların üstüne satarken senden fersah fersah daha değerli oluyor.

S23 ultra kullanıyorum ama boşa android övmeyin dostum komik oluyor hele hele xiaomin 60K lık orta-üst cihazını hiç hiç övmeyin. Eskiden iphone ile tepe android karşılaştırılırdı şimdi t serisi falan karşılaştırılıyor yapmayın cidden komik.

Şu memlekette şuna 60K verecek adam 1000 kişide 1 kişi belki o da belki diyorum.

17 t pro ( 42.999 tl ) ile iphone 17 ( 70 bin tl ) karşılaştırırsak ben 17 t pro derim ama s25 ultra hepsini çiğ çiğ yer

Tablet Ve Bileklik Fiyatını Fiyata Yansıtıp Hediye Niyetine Avlanıyorsunuz :)
42.999 tl ye geliyor sonuç olarak peki yakın özellikli bu fiyata tr cihaz var mı ?

17 t pro ( 42.999 tl ) ile iphone 17 ( 70 bin tl ) karşılaştırırsak ben 17 t pro derim ama s25 ultra hepsini çiğ çiğ yer

42.999 tl ye geliyor sonuç olarak peki yakın özellikli bu fiyata tr cihaz var mı ?
Üyelik 3 yıllık hocam yetmez mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri