🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800x3d 12.927tl

Yav arkadaş bu işlemci Bi pttavm de mi indirime giriyor girsene amazonda hepsiburada da şu fiyatlara

PTTAVM uygulaması üzerinden, sadece uygulamada geçerli olan "Net10" koduyla ürün başlıktaki fiyata düşüyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyeye iniyor, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Ürünü Garanti kredi kartıyla almadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılırsanız tam 500 TL Bonus kazanıyorsunuz! Alternatif olarak Yapı Kredi 300 TL, Halkbank ise 200 TL puan avantajı sunuyor.
Hocam ya arefe günü İventustan 13.2K çektim artık. PTT Awmde iade sancılı olmasa iade edip alırdım neyse bir şey olmaz 300 liradan napalım 😐

PTTAVM uygulaması üzerinden, sadece uygulamada geçerli olan "Net10" koduyla ürün başlıktaki fiyata düşüyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyeye iniyor, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Ürünü Garanti kredi kartıyla almadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılırsanız tam 500 TL Bonus kazanıyorsunuz! Alternatif olarak Yapı Kredi 300 TL, Halkbank ise 200 TL puan avantajı sunuyor.
11 olacaksın bekliyorum

9700x i 9999TL etiketle görme hayali var.

Tekrar stokta

Arkadaşlar sizce 1440p çözünürlükte Ryzen 5 7600'den geçmeye değer mi?

Battlefield 6 ve Space Marine 2 gibi oyunlar oynuyorum her ikisi de işlemciye yüklenen oyunlar olduğu için yoğun sahnelerde anlık takılmalar vs yaşıyorum.

Ekran kartım Rx 9070xt.

Ya da önümüzdeki sene çıkması beklenen yeni nesli mi beklesem?

Arkadaşlar sizce 1440p çözünürlükte Ryzen 5 7600'den geçmeye değer mi?

Battlefield 6 ve Space Marine 2 gibi oyunlar oynuyorum her ikisi de işlemciye yüklenen oyunlar olduğu için yoğun sahnelerde anlık takılmalar vs yaşıyorum.

Ekran kartım Rx 9070xt.

Ya da önümüzdeki sene çıkması beklenen yeni nesli mi beklesem?
Alma imkanının varken almanı tavsiye ederim. Neredeyse her zaman yeni nesillerde ufak bir güçlendirme yapılıp çok fazla zam yapılıyor. 7800x3d fiyatı performansına göre gayet iyi şuan. Özellikle senin kullanım senaryonda çok iş görecektir.

Geri