Taksit vade koymuşben anlam veremedim sizce neden?
Taksit vade koymuşben anlam veremedim sizce neden?
Komik bir taksit vadesi olmuş peşin fiyatına diyor sonra taksit vade farkı çıkıyor.Taksit vade koymuş
Hocam ya arefe günü İventustan 13.2K çektim artık. PTT Awmde iade sancılı olmasa iade edip alırdım neyse bir şey olmaz 300 liradan napalımPTTAVM uygulaması üzerinden, sadece uygulamada geçerli olan "Net10" koduyla ürün başlıktaki fiyata düşüyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyeye iniyor, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
![]()
PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız)
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Ürünü Garanti kredi kartıyla almadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılırsanız tam 500 TL Bonus kazanıyorsunuz! Alternatif olarak Yapı Kredi 300 TL, Halkbank ise 200 TL puan avantajı sunuyor.
11 olacaksın bekliyorumPTTAVM uygulaması üzerinden, sadece uygulamada geçerli olan "Net10" koduyla ürün başlıktaki fiyata düşüyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyeye iniyor, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
![]()
PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız)
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Ürünü Garanti kredi kartıyla almadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılırsanız tam 500 TL Bonus kazanıyorsunuz! Alternatif olarak Yapı Kredi 300 TL, Halkbank ise 200 TL puan avantajı sunuyor.
9999 TL'ye 9900X aldımabdullah abi 11k düşsün alırım diyordu hala geçerli mi abi o fikrin @Abdullah Hacıgül
Hayırlı Olsun9999 TL'ye 9900X aldım![]()
Giderde 8000 civarına daha iyi anakartlar oluyor.beyler bu anakart bu işlemciye gider mi https://www.incehesap.com/gigabyte-...1cUm_la8RFp3GInTil9ezVmjVRQTfcOxoCtHoQAvD_BwE
Alma imkanının varken almanı tavsiye ederim. Neredeyse her zaman yeni nesillerde ufak bir güçlendirme yapılıp çok fazla zam yapılıyor. 7800x3d fiyatı performansına göre gayet iyi şuan. Özellikle senin kullanım senaryonda çok iş görecektir.Arkadaşlar sizce 1440p çözünürlükte Ryzen 5 7600'den geçmeye değer mi?
Battlefield 6 ve Space Marine 2 gibi oyunlar oynuyorum her ikisi de işlemciye yüklenen oyunlar olduğu için yoğun sahnelerde anlık takılmalar vs yaşıyorum.
Ekran kartım Rx 9070xt.
Ya da önümüzdeki sene çıkması beklenen yeni nesli mi beklesem?