1 Yıl türk telekom 1 yıl turkcell kullanıyorum dönüşümlü olarak daha uyguna geliyorNormalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
Yeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.1 Yıl türk telekom 1 yıl turkcell kullanıyorum dönüşümlü olarak daha uyguna geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Firma değiş bence 1 yıldan fazla kullanınca kazıklamaya başlıyorlar
Hocam telefon numaranı aktarabiliyorsun ama yeni sim kart veriyorlar, sen bilirsin değişmek istemiyorsan sana kalmış. Telekomünikasyon şirketleri maalesef böyle, eski müşteri yeni müşteri tanımıyorlar zamı koyuyorlar.Yeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.
15GB tarifeye 1000TL çok değil mi adamlara söyleyince de 1GB yapalım 300TL olsun falan diyorlar 1GB bana nasıl yetecek bunun çözümü yok mu 200TL den 1000TL ye çıkarabilirler mi böyle?Hocam telefon numaranı aktarabiliyorsun ama yeni sim kart veriyorlar, sen bilirsin değişmek istemiyorsan sana kalmış. Telekomünikasyon şirketleri maalesef böyle, eski müşteri yeni müşteri tanımıyorlar zamı koyuyorlar.
Çözümü operatör değişmek kafayı yorma yılda 1 transfer ol keyfine bak15GB tarifeye 1000TL çok değil mi adamlara söyleyince de 1GB yapalım 300TL olsun falan diyorlar 1GB bana nasıl yetecek bunun çözümü yok mu 200TL den 1000TL ye çıkarabilirler mi böyle?
bende başka operatöre geçicem 14 gün kaldır kontrat bitmesine ne zaman başvuruyim.Bu arada e-sim olarak başvurcam bu seferTurkcell 60GB 450-500 gibi bir para ödüyorum. Mantık şu tarife süresi bitince (genelde 1 yıl) diğer operatöre geç, ve bunu her sene tekrarla.
daha geçen hafta başvurdum türk telekoma 20 gb 400 tl gidip farklı bir operatorden numara taşıma başvurusunda bulun bulunurken tarifeyi de seçtiriyorlar her sene dönüşümlü kullan kral kurye sana yeni hattını getiriyor 1 2 gün sonra takıp kullanıyorsunNormalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
Operatör değiştir gitsin. Zaten vodafone falan dandik operatörün teki, kalman için bi sebep yok.Normalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
Normalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.