Tarifem 1000tl Olmuş Ne Yapacağım?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,429
Normalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Normalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
1 Yıl türk telekom 1 yıl turkcell kullanıyorum dönüşümlü olarak daha uyguna geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Firma değiş bence 1 yıldan fazla kullanınca kazıklamaya başlıyorlar

1 Yıl türk telekom 1 yıl turkcell kullanıyorum dönüşümlü olarak daha uyguna geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Firma değiş bence 1 yıldan fazla kullanınca kazıklamaya başlıyorlar
Yeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.

Yeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.
Hocam telefon numaranı aktarabiliyorsun ama yeni sim kart veriyorlar, sen bilirsin değişmek istemiyorsan sana kalmış. Telekomünikasyon şirketleri maalesef böyle, eski müşteri yeni müşteri tanımıyorlar zamı koyuyorlar.

Hocam telefon numaranı aktarabiliyorsun ama yeni sim kart veriyorlar, sen bilirsin değişmek istemiyorsan sana kalmış. Telekomünikasyon şirketleri maalesef böyle, eski müşteri yeni müşteri tanımıyorlar zamı koyuyorlar.
15GB tarifeye 1000TL çok değil mi adamlara söyleyince de 1GB yapalım 300TL olsun falan diyorlar 1GB bana nasıl yetecek bunun çözümü yok mu 200TL den 1000TL ye çıkarabilirler mi böyle?

15GB tarifeye 1000TL çok değil mi adamlara söyleyince de 1GB yapalım 300TL olsun falan diyorlar 1GB bana nasıl yetecek bunun çözümü yok mu 200TL den 1000TL ye çıkarabilirler mi böyle?
Çözümü operatör değişmek kafayı yorma yılda 1 transfer ol keyfine bak

Turkcell 60GB 450-500 gibi bir para ödüyorum. Mantık şu tarife süresi bitince (genelde 1 yıl) diğer operatöre geç, ve bunu her sene tekrarla.

Turkcell 60GB 450-500 gibi bir para ödüyorum. Mantık şu tarife süresi bitince (genelde 1 yıl) diğer operatöre geç, ve bunu her sene tekrarla.
bende başka operatöre geçicem 14 gün kaldır kontrat bitmesine ne zaman başvuruyim.Bu arada e-sim olarak başvurcam bu sefer

hersene farklı operatöre geçin

daha geçen hafta başvurdum türk telekoma 20 gb 400 tl gidip farklı bir operatorden numara taşıma başvurusunda bulun bulunurken tarifeyi de seçtiriyorlar her sene dönüşümlü kullan kral kurye sana yeni hattını getiriyor 1 2 gün sonra takıp kullanıyorsun

Operatör değiştir gitsin. Zaten vodafone falan dandik operatörün teki, kalman için bi sebep yok.

Sözleşme bitmiştir o 1000 TL sözleşmesiz fiyattır fakat bunu arayıp bildirmeleri lazımdı.

Tahaddüt bittiğinde millete kazık atıyorlar. Başka operatöre git ve hattımı taşımak istiyorum de faturasız yap bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri