hocam katlayıp kaldırması pratikmi ağır oludğu için sabit kullanıma öneriyorlarR36 iskeleti bir çok videoda sallanma yapıyor ben sırf bu durumdan dolayı R38 modeli tercih ettim. direksiyon sallanmıyor. tavsiye ederim bence acele etmeyin.
evet hocam gördüm arkadaşın başarılı çalışmasını ama eninde sonunda bana lazım olacak katlayıp kaldırıp şak geri kuracağım mantıgıyla şimdi geçici süre uygulayabilirim bant olayınıhocam moza pedallarını halısız düz zemine bantla sabitleyen bir arkadaşımız vardı sanırım fren kiti de vardı fren kitine rağmen zeminde sabit duruyordu pedallar bkz.
Katlaması zor değil tam tersine, ağır bir ürün olduğu için katladığınızda sallanma yapmıyor ve yerinde sağlam şekilde durabiliyorhocam katlayıp kaldırması pratikmi ağır oludğu için sabit kullanıma öneriyorlar
pratikmi peki hocam büyük ihtimal alırsam hergün oynayıp kaldırırım ondan soruyorum birde musaitseniz fotoğraflar atabilirmisinizKatlaması zor değil tam tersine, ağır bir ürün olduğu için katladığınızda sallanma yapmıyor ve yerinde sağlam şekilde durabiliyor
her gün oynarsın, sorun olmaz. zaten çok pratik ayaklardan açıp kapatıyorsun. İnceleme videoları ve ürünün fotoğrafları bire bir, ne gördüysen o geliyor. şu an fotoğraf atamampratikmi peki hocam büyük ihtimal alırsam hergün oynayıp kaldırırım ondan soruyorum birde musaitseniz fotoğraflar atabilirmisiniz
O yüzden R36'nın V2 modelini yaptılar ama şuan stokta yok. Katlaması da çok kolay değil hocam. Ağır malzeme bir kere. Dandik standlar gibi tek hamlede katlanmıyor. Ayrıca fazla yer kaplıyor.R36 iskeleti bir çok videoda sallanma yapıyor ben sırf bu durumdan dolayı R38 modeli tercih ettim. direksiyon sallanmıyor. tavsiye ederim bence acele etmeyin.
R36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra katlanabilir olması bir avantaj ama sonuçta yine bir kurulum yapıyorsunuz. Bu doğrultuda, direksiyon hissiyatını tam aktaran ve sallanma yapmayan standlar tercih edilmeli. Arkadaş sağlam ve sallanmayan ürün arayışında. fotoğraflarda da uygun yeri zaten var, bu doğrultuda R38 varken R36V2 tavsiye edemem.O yüzden R36'nın V2 modelini yaptılar ama şuan stokta yok. Katlaması da çok kolay değil hocam. Ağır malzeme bir kere. Dandik standlar gibi tek hamlede katlanmıyor. Ayrıca fazla yer kaplıyor.
R38'i tavsiye etmeyen yok zaten de fiyat farkı çok fazla. Neredeyse kokpit fiyatına satıyorlarR36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra katlanabilir olması bir avantaj ama sonuçta yine bir kurulum yapıyorsunuz. Bu doğrultuda, direksiyon hissiyatını tam aktaran ve sallanma yapmayan standlar tercih edilmeli. Arkadaş sağlam ve sallanmayan ürün arayışında. fotoğraflarda da uygun yeri zaten var, bu doğrultuda R38 varken R36V2 tavsiye edemem.
r38 sipariş geçicem 2 güne hocam bi kere alalım sallanmaya pek tahamülüm yok masaya kurdum kurduguma pişman oldum vallahiR36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra katlanabilir olması bir avantaj ama sonuçta yine bir kurulum yapıyorsunuz. Bu doğrultuda, direksiyon hissiyatını tam aktaran ve sallanma yapmayan standlar tercih edilmeli. Arkadaş sağlam ve sallanmayan ürün arayışında. fotoğraflarda da uygun yeri zaten var, bu doğrultuda R38 varken R36V2 tavsiye edemem.