Bir şey dememişlerdi bana, fatura 1000TL gelince aradım bana yine 200TL yapın falan dedim en ucuz 300TL var onda da 1GB var dediler o daha kazık şuankinden.normalde 1 ay kala arıyorlar paket öneriliyorlar hiç açmadınız mı telefonlarını ? ara onları de paket önerin uyguna yoksa başka operatöre geçicem biraz zorla 2 3 defa ara hatta
olmadı başka operatöre geç
Başka operatöre geçicrnBir şey dememişlerdi bana, fatura 1000TL gelince aradım bana yine 200TL yapın falan dedim en ucuz 300TL var onda da 1GB var dediler o daha kazık şuankinden.
80gb 3000dk vodafone içi sınırsız 1000sms sosyal medya paketi spotify ödemesi bağlı 790 geliyor kuzen öğrenci onun üstünden freezone döndürüyorum 4 senedir ondan önce kardeşimdeydi o mezun oldu yaş sınırını geçti kuzene taşıdım hattı öyle döndürmek en mantıklısıYeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.
Çok fazla değişNormalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
Yeni hat almıyorsun hattını taşıyorsun numaran falan aynı kalıyorYeni hat almak da istemiyorum 7 senelik hat Vodafone yani bu kadar yıllık müşteriye 200TL den nasıl aniden 1000TL yapıyor anlamıyorum.