Kişiye özel bir durum değil, bu göz kasları ile ilgili. Sana 55 inç cihaz versem kullansan 40 inç geri dönemezsin, göze zulmediyorsun ve çok vasat bir deneyim sunuyor çünkü. Konforunu arttırdığında o konfor senin için standart hale gelir, geriye mecburi şartlar haricinde dönemezsin. Sinirlendirir bu kullanıcıyı. Bende uzun yıllar 32 inç 43 inç kullandım hali hazırda 13 inç laptop bile kullanıyorum. 2 metre mesafenin ideali 55 inç'tir. bir şey izlerken gözünü kısmaman lazım. Tüm TV markalarının sunduğu ideal ölçülerdir. Kimsede salonuna aynı fiyat olduğunda 75 inç yerine 55 inç koymaz.Kişiden kişiye değişir bu durum sen 55inç altı televizyon kullanmadıysan evet ama brn 40inç kullandım senelerce bana küçük değil büyük geliyor 48" mesela![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gayet doğru bir yorum.Bir TV için en düşük 55" inç en yüksekte 75" alınmalı bence.Üst sınır 4K için 75" olmalı.Fazlası hem abartı hem de 4K artık yetmemeye başlıyor.Oturma odasıda olsa 55" aşağısı alınmamalı bana göre.Çünkü seyir keyfinin o boyuttan itibaren tadı çıkıyor.