Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Kişiden kişiye değişir bu durum sen 55inç altı televizyon kullanmadıysan evet ama brn 40inç kullandım senelerce bana küçük değil büyük geliyor 48" mesela😀
Kişiye özel bir durum değil, bu göz kasları ile ilgili. Sana 55 inç cihaz versem kullansan 40 inç geri dönemezsin, göze zulmediyorsun ve çok vasat bir deneyim sunuyor çünkü. Konforunu arttırdığında o konfor senin için standart hale gelir, geriye mecburi şartlar haricinde dönemezsin. Sinirlendirir bu kullanıcıyı. Bende uzun yıllar 32 inç 43 inç kullandım hali hazırda 13 inç laptop bile kullanıyorum. 2 metre mesafenin ideali 55 inç'tir. bir şey izlerken gözünü kısmaman lazım. Tüm TV markalarının sunduğu ideal ölçülerdir. Kimsede salonuna aynı fiyat olduğunda 75 inç yerine 55 inç koymaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir TV için en düşük 55" inç en yüksekte 75" alınmalı bence.Üst sınır 4K için 75" olmalı.Fazlası hem abartı hem de 4K artık yetmemeye başlıyor.Oturma odasıda olsa 55" aşağısı alınmamalı bana göre.Çünkü seyir keyfinin o boyuttan itibaren tadı çıkıyor.
Gayet doğru bir yorum.

https://www.akakce.com/televizyon-a...kilitli-hareketli-duvar-fiyati,986134886.html arkadaşlar bu iyi midir bu televizyon için ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu modelin yurtdışında 48 ve 55 inç versiyonu arasında 100 dolarlık komik bi rakam var. Bizim ülkede ise bu fark 40k. Biraz saçma geldi bana. Gerçekten tandem mi acaba diye düşünüyor insan. Acaba tandem panel gelip gelmediğini anlamanın yolu var mıdır ?

Ön sipariş verdim. Kullanım senaryom sebebiyle 48 inç oled arıyordum, kesinlikle daha büyük değil. Oled dışında almak istemiyordum. Almışken iyi bir şey olsun düşüncesindeydim. Hem boyutu hem işlemcisinden panel ve görüntü işleme teknolojisine, her yönüyle fazlasıyla beni memnun edeceği kanısındayım. Ayrıca bana göre çok rahat erişilebilir bir fiyatı olan ürün olmasa da yurtdışı fiyatından da uyguna gelmesi de oldukça iyi. Buradan görüp haberdar oldum üründen. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Ön sipariş verdim. Kullanım senaryom sebebiyle 48 inç oled arıyordum, kesinlikle daha büyük değil. Oled dışında almak istemiyordum. Almışken iyi bir şey olsun düşüncesindeydim. Hem boyutu hem işlemcisinden panel ve görüntü işleme teknolojisine, her yönüyle fazlasıyla beni memnun edeceği kanısındayım. Ayrıca bana göre çok rahat erişilebilir bir fiyatı olan ürün olmasa da yurtdışı fiyatından da uyguna gelmesi de oldukça iyi. Buradan görüp haberdar oldum üründen. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
Rica ederim umarım memnun kalırsınız.
daha mantıklı bir seçenek var mı
Tamamen ihtiyacınıza bağlı. Eğer daha büyük boyut ihtiyacınız varsa (55 inç gibi) TCL, Iffalcon miniled modellere bakabilirsiniz ama OLED performansı beklemek mantıklı olmaz. Yine bu bütçelere 65" daha az özellikli Next Miniled TV'ler var. Veya daha da büyük boyut isterseniz yine bu bütçelere düz QLED modeller bulmak mümkün.

Ama OLED anlamında alınabilecek en mantıklı model bu gibi görünüyor. En yakın daha büyük boyutlu alternatif OLED model Grundig 55GO975A modeli var 50 bin TL civarına ama oyun özellikleri anlamında eksiklikleri var ve eski nesil panel kullanıyor.

Anlık almanya en ucuz fiyat

1780320487657.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri