SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 934
çoğu öyle yazıyorSöket değişimi yapılmış bak. Ben almam.
çoğu öyle yazıyorSöket değişimi yapılmış bak. Ben almam.
sıkıntı o zaman ya sunun fiyatı dusse dırek alacam ddr4 anakartta yok dogru duzgun pıyasadaSöket değişimi yapılmış bak. Ben almam.
ddr4ler karaborsa olmaya basladı hocam, ddr5lerden pahalı satıyorlar ram fiyatlarından ötürüsıkıntı o zaman ya sunun fiyatı dusse dırek alacam ddr4 anakartta yok dogru duzgun pıyasadaAlıntıyı görüntüle
B850 yazdığına bakma b650 anakart ekran kartı pciex16 slot Gen4https://www.vatanbilgisayar.com/msi...0mhz-oc-m-2-anakart-outlet--outlet-47278.html bu alınır mı sıkıntı çıkarır mı
elımde 2tane daha ddr4 ram var b760 anakart alım kullanmayı dusunuyorumda ddr4 anakart fıyatları neredeyse ddr5 ıle aynıddr4ler karaborsa olmaya basladı hocam, ddr5lerden pahalı satıyorlar ram fiyatlarından ötürü
evet ram fiyatlarından ötürü ddr4 anakartlar uçuk fiyatlardaelımde 2tane daha ddr4 ram var b760 anakart alım kullanmayı dusunuyorumda ddr4 anakart fıyatları neredeyse ddr5 ıle aynı
Ekranı anakartı değişmiş yazılım atılmış hala satıyolar birde 1000 lira aşağısına fiyatlandırmalar saçma geldiYazılım yüklenen telefonun mantığını anlamadım.
h610'dan b760'a geçme sebebinizi öğrenebilir miyim? İ3 veya I5 işlemci alıp h610 almayı düşünüyordumAlıntıyı görüntüleh610mdengecmeyı dusunuyorum sızce alayımmı?
Önerdiğin bi model var mı fırsat açısından am5B850 yazdığına bakma b650 anakart ekran kartı pciex16 slot Gen4
h610 gırıs sevıye anakart vrmler falan dusuk sevıyede vrm yada m2 sogutması yok.i3 veya i5-12400F/13400F gibi işlemcilerde kullancaksanız sıkıntı olmaz amah610'dan b760'a geçme sebebinizi öğrenebilir miyim? İ3 veya I5 işlemci alıp h610 almayı düşünüyordum
Colorful anakartlar bakabilirsinizÖnerdiğin bi model var mı fırsat açısından am5
bak bugün incehesap gaming gecesinde b650, b850 colorful dolu kartlar illa indirime girer parafın varsa 3 taksit yapıştır geç 5000-5500 arası oluyorÖnerdiğin bi model var mı fırsat açısından am5