🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 41,549
Usta 32 inç monitör lazım bana.
neden 32 istiyorsun 32 inç olarak düzgün seçenek yok pekUsta 32 inç monitör lazım bana.
Hocam boyut olarak en az 32 inç isteklerimi karşılıyor.neden 32 istiyorsun 32 inç olarak düzgün seçenek yok pek
hele 10kya hiç yok
kaliteli bir va göz konforu için birebir olabilir keza bende kaliteli bir va kullanıyorum şuan ilk kez va kullanıyorum ve iyi ki de bu monitörü seçmişim dedim gece karanlıkta monitöre baya rahat geliyorBeyler selam,genelde hikayeli oyunlar oynarım görüntü için aşırı takıntıkı değilim çok iyi olsun diye.Benim merak ettiğim nemli bir konuda görüş açısı ve yansıması,va kullananlar bilgilendirirse iyi olur biriyle fifa falan oynarken diğer kişi çaprazdan bakarsa görülmeyecek kadar kötü mü olur? Ve gündüz oynarken ışık yansıması va ve ips panelde farklı olur mu? Bu arada va alırsam alacağım monitör rapid va kullanıyormuş.
ıpsBeyler selam,genelde hikayeli oyunlar oynarım görüntü için aşırı takıntıkı değilim çok iyi olsun diye.Benim merak ettiğim nemli bir konuda görüş açısı ve yansıması,va kullananlar bilgilendirirse iyi olur biriyle fifa falan oynarken diğer kişi çaprazdan bakarsa görülmeyecek kadar kötü mü olur? Ve gündüz oynarken ışık yansıması va ve ips panelde farklı olur mu? Bu arada va alırsam alacağım monitör rapid va kullanıyormuş.
Hocam bütçeme göre sanırım va almaya karar verdim.Kesinlikle ips hatta olede bile değişmem gözleri çok yormuyor.
Usta sanırım va alacağım fiyattan dolayı.
ıps renkleri daha iyi va kötüHocam bütçeme göre sanırım va almaya karar verdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta sanırım va alacağım fiyattan dolayı.