- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak o son yazdığın varya.
Beni aldı.
Bak o son yazdığın varya.
Beni aldı.
Yav olm daha monitörü almadan eskidi ya sjsjsjsjsjsjsjsj.
Aynen öyle oldu.Yav olm daha monitörü almadan eskidi ya sjsjsjsjsjsjsjsj.
Valla komedi olmaya başladı iyice sektör.
Konudaki modeli bekle.Tayfun hocam merhaba @Tayfunns msi g274qpf e2 monitörüm var 5070ti ekran kartım var oled geçmek istiyorum çok fark eder mi görüntü açısından hikayeli oyun oynuyorum Asus tandem oled düşünüyorum ama 4k mı 2k mı karar veremedim henüz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Msi QD tandem oled modellerini mi bekliym yada
Bu baya pahalı olur gibi duruyor hocam 30 40k arası bütçem var benim. Benim monitörden geçtiğimde çağ atlar mıyım değer mi yani oled monitör hiç kullanmadım. 2k ile 4k arasında da aynı şey fark olur mu iyi ki geçmişim der miyim. Önerilerinizi rica ediyorum. Sizin rehberden görüp msi modelini almıştım 1.5 sene önceKonudaki modeli bekle.
Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
Alıntıyı görüntüle
Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.
Teknik özellikler:
1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1
dp 3.1 yok mu 2.1 kesmiyoBak o son yazdığın varya.
Beni aldı.
Vay be 2 yıl mu oldu benim rehberden alalı. Bence 4k oled al 2k oled çağ atlatma konusunda biraz yetersiz.Bu baya pahalı olur gibi duruyor hocam 30 40k arası bütçem var benim. Benim monitörden geçtiğimde çağ atlar mıyım değer mi yani oled monitör hiç kullanmadım. 2k ile 4k arasında da aynı şey fark olur mu iyi ki geçmişim der miyim. Önerilerinizi rica ediyorum. Sizin rehberden görüp msi modelini almıştım 2 sene önce
dp 3.1 yok mu 2.1 kesmiyo![]()