He Doğru Sadece Parafa Özel 3 Taksiti Varparafım yok ya, sırf bunu almak içinde açasım gelmedi
O daha iyidir benceSabah 32500e vade farksiz 12 taksit gaming oc aldim amazondan iyi mi yaptim bilemedim bunu gorunce
Olması gereken fiyatlar olduğunu düşünüyorum. kardeşi rx 9070 27-27500 arası olmalıÇok iyi fiyat
ülkede hiçbirşey olması gereken fiyatlarda değilOlması gereken fiyatlar olduğunu düşünüyorum. kardeşi rx 9070 27-27500 arası olmalı
Ben şahsen amd alınacaksa sapphire veya xfx öneririm ben de hotspot çok düşük pulse ayrıcaAşırı bi fan sesi ve hotspot sıcaklıgı baya yüksekmiş ben vazgectim
Benim Kara Oğlana yakışır güzellikte Kara kuru bişi ama para yokREFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR 3pkGURn3Jk/
Bu model sıcaklık 60 sa hotspot 80 90 deniyor bilemedimBen şahsen amd alınacaksa sapphire veya xfx öneririm ben de hotspot çok düşük pulse ayrıca
Ben aldiktan sonra fiyat 41 idi hocam satici amazondu. Birkacgundur sabah o saatlerde 32ye iniyor kisa sureligineonu demekkı sen benden aldın tam ben sıparıs verecektım onu sen aldıktan sonra gıttı herhalde![]()
Onceki gun de yine ayni saatlerde bu kartta indirim vardi hocam hayirli olsun.ben de sabah aynı kartı çektim 20 dk falan fiyatı öyle kaldı iki üç günde bir her sabah rastlıyorum benzer bir karta onlar daha iyi modeller oluyor bence boşa iade etme