hocam ekran kartına ihtiyacım var ilk defa sistem topluyorumda bu kartı çok istiyordum daha büyük indirim gelirmi acaba borç Edip alasim var şuanREFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR 3pkGURn3Jk/
İleride Ne Olacağı Belli Değil 9070 XT İçin Güzel Fiyat Alınır .hocam ekran kartına ihtiyacım var ilk defa sistem topluyorumda bu kartı çok istiyordum daha büyük indirim gelirmi acaba borç Edip alasim var şuan
Hocam stok halde kullanırsanız tabi ki olur. Aynı kart bende var. max 1000 rpm de kart 58-60 derece hotspot 72-73 derecelerde kullanıyorum. Optimize etmeniz lazım zaten çoğu 9070 xtyiAşırı bi fan sesi ve hotspot sıcaklıgı baya yüksekmiş ben vazgectim
aynen ya bu siteden hiç bir şey alamadım uymuyor ödeme koşullarıTaksit olayı çok kötü
9 taksit genelde Amazon hepsiburada yapıyor Satıcı sağlayıcı ne kadar büyükse fırsat o kadar çok oluyor Vatan mesela 6 taksit parafa ama İtopya İncehesap 3 taksit ancaaynen ya bu siteden hiç bir şey alamadım uymuyor ödeme koşulları
anladım o zaman 9 taksıt 32.5 gigabyte ,31 tek taksit asus prime den daha iyiydi fakat almış bulundum prime 31 e çokta takılınacak bir mevzu değil iptal etmeye gerek yokBen aldiktan sonra fiyat 41 idi hocam satici amazondu. Birkacgundur sabah o saatlerde 32ye iniyor kisa sureligine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onceki gun de yine ayni saatlerde bu kartta indirim vardi hocam hayirli olsun.
Hayırlı Olsun Hocam , Gerçekten Zor Bulunur .31k ya 9070xt bu piyasada zor bulunur ben aldım şahsen.
yav şu taksit olayını bir çözmüyor şu incehesap.REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR 3pkGURn3Jk/
Valla Çok Güzel Ürünler Getiriyor Ama Taksit Olayı Herşeyi Batırıyor Gerçekten .yav şu taksit olayını bir çözmüyor şu incehesap.
her yerde her karta en az 3 taksit var 9 a kadar çıkıyor. bu bizi mahkum ediyor peşin almaya...![]()