❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27q2a 280hz 2k OLED 23500tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,469

3. Nesil QD Oled
Firmware ile hypernits desteğide geldi biz bunu itopyadan 17bine almıştık ortalığı yıkmışlardı teslim etmemek için.
Güncel en ucuz ve kaliteli QD Oled monitör. İhtiyaç varsa alınır.

3. Nesil QD Oled
Firmware ile hypernits desteğide geldi biz bunu itopyadan 17bine almıştık ortalığı yıkmışlardı teslim etmemek için.
Kullanıyorum hypernits ile parlaklık güzel seviyeye geliyor hdr açtığınız gibi monitörün hdr tepkileri baya canlı bir hale geliyor. Şuanda asus 4. Nesil tandem kullaniyorum görüntü olarak gigabyte i hdr yi daha çok beğenmiştim renkler daha doygun. Asus da çok ince ayar gerekiyo. Ayrıca dahili hoparlörü de gayet yeterli ve is görüyor. Bir de tabii kvm switch destegi gördüğüm en güzel monitör bu fiyata da gayet güzel.

4k 9 taksit bütçe varsa olabilir ama fiyatlara aşina değilim 4. Nesilde belki alınabiliyor dur o fiyatlara
bu monitör geçen hafta 35 liraya satıldı amazon satıcılı. hemen aldım. tandem qd-oled yapısında bu monitör. 4k için en f/p monitörlerden birisi. ama konudaki 2k monitörle arasında aşırı fiyat farkı var. 2K da alınabilir.

İyi denk geldi bende OLED monitör bakıyordum. İşbu monitörü almak mı daha mantıklı sizce yoksa https://share.google/zGefv0Jo1oztR1QKD linkteki monitör mu? 4k tercihim f/p olarak uygun derseniz eğer
bu gen 4 qd oled değer yani
gen 4 ve gen 3 arasında %100 ömür farkı var deniyor tabi uzun vadeli kullanımı daha görmüş değiliz aklınızda bulunsun, yine de daha uzun ömürlü olur
gen 4 ve gen 5 arasında o kadar ömür farkı yok, sadece piksel düzeni sayesinde azıcık daha verimli ve yazıları iyice düzeltmişler (gen 5 dediğim rgb stripe)

Geri