🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hocam sen Hi8 kullanmış adamsın. 75C Pro gelince ufak çaplı karşılaştırması gelir mi
Bende ikisi de var hi75c pronun sesi hiçbir klavyede yok ama ağırlık ve sağlamlık olarak bakıyorsanız monsgeek m1w > hi8 > hi75c pro

Kasası daha sıkışık ve yüksekliği düşük olduğu için bana daha kullanışlı , rahat geliyor ve ses o yüzden iyi çıkıyor

Kablolu hi75 e göre kasa içi daha da sıkışık , bunda bataryanın etkisi var ama kasa içi yapısı da biraz farklı

Bende ikisi de var hi75c pronun sesi hiçbir klavyede yok ama ağırlık ve sağlamlık olarak bakıyorsanız monsgeek m1w > hi8 > hi75c pro

Kasası daha sıkışık ve yüksekliği düşük olduğu için bana daha kullanışlı , rahat geliyor ve ses o yüzden iyi çıkıyor

Kablolu hi75 e göre kasa içi daha da sıkışık , bunda bataryanın etkisi var ama kasa içi yapısı da biraz farklı
hocam fold strawberry mint modelini aldım sıkıntı yaşar mıyım

hocam fold strawberry mint modelini aldım sıkıntı yaşar mıyım
Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız hocam hem çok kaliteli hem de ben yurtdışından daha pahalıya getirmiştim , şimdi de alırken rengi ve sw olsa ben de o kombini alırdım :D

516775745_1782366842687696_1095889096724848079_n.webp

Son düzenleme:

Kablolu hi75 den ince mi hocam kasası, o biraz kaba gelmişti yükseklikten dolayı. Birde o sanki CNC kesim değilde döküm gibiydi

Kablolu hi75 den ince mi hocam kasası, o biraz kaba gelmişti yükseklikten dolayı. Birde o sanki CNC kesim değilde döküm gibiydi
Yüksekliği aynı sadece c nin içi daha dar içinde ızgara gibi değişik bi tasarım var , o konuyu çok bilmiyorum ama ikisi de cnc olması lazım

White Jelly ve Folding (Strawberry Mint Switch) hariç Bog-ların stokları tükenmiş, 12 haziranda gelecekmiş yeniler.
Stok bitmesinin sebebi fiyat artışıdır büyük ihtimalle, minimum white jelly ve folding’in fiyatına çekerler hepsini. Bir hafta stokta durup duran üç model bir gecede tükendiye döndü. İstedikleri reklamlasyona ve doygunluğa ulaştılar demek ki

Hocam sen Hi8 kullanmış adamsın. 75C Pro gelince ufak çaplı karşılaştırması gelir mi
Valla hocam hi8 bana cok yuksek geldi @Cavuskerem'de öyle diyordu. Hi75c daha iyidir ancak yakında baska modelleri de gelicek hi86'yı soyledim bakacaklar. Ayrıca hi75c alusu hafif biraz ancak ses olarak sorunu yok, zaten adamlar alu kasalara normalde plastik kasalardaki gibi cok yalitim koymaz, hi75cde 5-6 kat var.

Hazirandan sonra baileys rengin stoğunun geleceğini söylediler ulugames mesajlar kısmından. Sizce siparişte renk değişikliği yaptırırlar mı? Yaptırmazlarsa sipariş iptal tuşu göremedim ben arayıp mı iptal ettirmek gerekiyor?
peki fiyat artar mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri