🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Elimde Aula F75 var. Uzun zamandır alüminyum kasa bir klavye almak istiyordum, o yüzden Leobog Hi75C Pro sipariş verdim.
Aslında Baileys rengini istiyordum ama stok bitmiş. FR4 plate daha kaliteli diye bildiğim için Black Contours + Turquoise switch aldım. Fakat beyaz kasa istediğim için aklım biraz White Jelly’de kaldı. Black Contours’un keycapslerini de çok beğenmedim ve white jelly keycapsler güzel duruyor. Elimde birkaç tane de keycaps seti var.
Sizce siparişi iptal edip PP plate White Jelly almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi olur?
Bir de Strawberry Mint switch çok hafif diye duydum. Günlük kullanımda rahatsız eder mi?
Son olarak FR4 plate için biraz daha clacky deniyor. Ben daha tok/derin ses seviyorum. FR4 yine de tok ses verir mi?
Önceki sayfaların birinde ikisinin karşılaştırmasını atmıştım video olarak. Aşırı derecede farkları yok, o yüzden plate yerine klavye rengine göre tercih yapın derim.

Sonuçta ileride switch ve keycaps alabiliyorsun kasa kalitesi daha önemli bence 2. olarak görünüş gelir

Elimde Aula F75 var. Uzun zamandır alüminyum kasa bir klavye almak istiyordum, o yüzden Leobog Hi75C Pro sipariş verdim.
Aslında Baileys rengini istiyordum ama stok bitmiş. FR4 plate daha kaliteli diye bildiğim için Black Contours + Turquoise switch aldım. Fakat beyaz kasa istediğim için aklım biraz White Jelly’de kaldı. Black Contours’un keycapslerini de çok beğenmedim ve white jelly keycapsler güzel duruyor. Elimde birkaç tane de keycaps seti var.
Sizce siparişi iptal edip PP plate White Jelly almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi olur?
Bir de Strawberry Mint switch çok hafif diye duydum. Günlük kullanımda rahatsız eder mi?
Son olarak FR4 plate için biraz daha clacky deniyor. Ben daha tok/derin ses seviyorum. FR4 yine de tok ses verir mi?
ben de baileys aldım ama white jellyde de gözüm kaldı bence white jelly görünüş olarak daha güzel duruyor platelere cok takılmayın diyorlardı cok farkları yokmuş switchler konusunda cok bilgim yok ama bence white jelly alınır onda gözümüz kalmadı değil

Hesap kesimi geçtiği gibi siyahının stoğu tükenmiş, sağlık olsun

• Üzgün
Reaksiyonlar: Renz
Hazirandan sonra baileys rengin stoğunun geleceğini söylediler ulugames mesajlar kısmından. Sizce siparişte renk değişikliği yaptırırlar mı? Yaptırmazlarsa sipariş iptal tuşu göremedim ben arayıp mı iptal ettirmek gerekiyor?

White Jelly ve Folding (Strawberry Mint Switch) hariç Bog-ların stokları tükenmiş, 12 haziranda gelecekmiş yeniler.

• Beğen
durduk yere gaza gelip sipariş verdim jelly olanı. donanımarşivi üyelerinin influencerlık seviyesi bambaşka..

• Beğen
Hazirandan sonra baileys rengin stoğunun geleceğini söylediler ulugames mesajlar kısmından. Sizce siparişte renk değişikliği yaptırırlar mı? Yaptırmazlarsa sipariş iptal tuşu göremedim ben arayıp mı iptal ettirmek gerekiyor?
Canlı destek kısmına sipariş numaranı yazıp iptal etmek istiyorum dersen hallederler muhtemelen.

İlk alanların yani sadece dark world, baileys alanların kargoları 5 haziranda gelicek, tarih net değil ama daha erkende olabilir daha geç de olabilir.

• Beğen
Geri