❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Sıvı soğutmalar benim bildiğim 3 5 yıldan sonra performans düşürüyor onun yerine kule tipi daha mantıklı değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kule daha iyi bence uzun ömürlülük açısından
o muhabbet eskidendi şimdi arctic asus gibi kaliteli markalardan alırsan ömür boyu garanti falan veriyorlar sıvısı akıp sistemini bozarsaki milyonda 1 falan karşılaşabileceğin bi olay zararı ödüyolar sana

Beyaz olandan 1 adet aldım teşekkürler. Yeni beyaz sistemin ilk parçasını almış bulundum.
1.webp

tax free oluyor mu bu ürünlerde?
Normalde buyuk store lar yapiyor ama buraya sordum maalesef cevabi aldim. Ama ona ragmen yine avantajli. 360 ub 10k; tr de 16k..(pahalı modeller mantikli mesela trofeo kafa kafaya fiyatta)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde buyuk store lar yapiyor ama buraya sordum maalesef cevabi aldim. Ama ona ragmen yine avantajli. 360 ub 10k; tr de 16k..(pahalı modeller mantikli mesela trofeo kafa kafaya fiyatta)
Levita 360 ub modeli

Hm bı arkadaş sıvı soğutmaya ömür boyu garanti veriyolar zarar olursada oduyorlar yazmış. Sıvı sogutmami alsak acaba 9900x3d için phantom spirit düşünüyordum. Sıvı sogutmadada pompa fan bunlar ayrı ayriya. Evdeki su tesisatı gibi pompayı çok açıp fanı yavaslatsak sorun mu oluşur acaba hiç anlamıyorum

İşlemci soğutucuda telefon ekranı kadar ekran nasıl bir talebin arzı 😭

Beyaz olandan 1 adet aldım teşekkürler. Yeni beyaz sistemin ilk parçasını almış bulundum.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. Güzel seçim. Özellikleri beğendiğim bir soğutucu. Mevcut soğutmamı değiştirirsem, Thermalright a şans vermek istiyorum. Fanlardan ziyade pompası güzel, 6400 RPM baya iyi bir devir
Ekran görüntüsü 2026-05-30 173008.webp

Hayırlı olsun. Güzel seçim. Özellikleri beğendiğim bir soğutucu. Mevcut soğutmamı değiştirirsem, Thermalright a şans vermek istiyorum. Fanlardan ziyade pompası güzel, 6400 RPM baya iyi bir devir
Açıkçası özelliklerine çok bakmadım tipi güzeldi aldım. 9800X3D ile kullanacağım için soğutma anlamında süper iyi olmasını beklemiyorum sadece hemen bozulmasın en azından 5 sene götürsün.

O nasıl bir pompa hızı. Bende frozen warframe pro modeli. Devir hızı yarısı kadar
Ya zaten çoğu soğutmalar 2000 ile 3500 rpm arası. Bende bitfenix var 5600 rpm i görüyor. Asus rog ryujin lerdl de 6k civariydi sanirim. Ne kadar yuksek olursa pompa devri anlik olarak daha iyi soğutur islemciyi.
Ama tabi dezavantaji da var. Cok ses yapabilir 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri