Unlost Eco Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Taksit Avantajına Değer mi?

egemeen

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar,

Unlost ECO sistemi almayı düşünüyorum. Özellikle 6 ay peşin fiyatına taksit seçeneği oldukça cazip geldi. Ancak yaptığım araştırmalarda, benzer sistemlere kıyasla fiyatının bir miktar daha yüksek olduğunu fark ettim.

Açıkçası beni bu sisteme en çok çeken nokta taksit imkânı oldu. Bu nedenle, 45.000 - 50.000 TL bütçe aralığında değerlendirebileceğim, fiyat/performans açısından daha mantıklı olabilecek alternatif sistem önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,

Unlost ECO sistemi almayı düşünüyorum. Özellikle 6 ay peşin fiyatına taksit seçeneği oldukça cazip geldi. Ancak yaptığım araştırmalarda, benzer sistemlere kıyasla fiyatının bir miktar daha yüksek olduğunu fark ettim.

Açıkçası beni bu sisteme en çok çeken nokta taksit imkânı oldu. Bu nedenle, 45.000 - 50.000 TL bütçe aralığında değerlendirebileceğim, fiyat/performans açısından daha mantıklı olabilecek alternatif sistem önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Eğer taksitle alacaksan mantıklı. Diğer muadil parçaları olan sistemlerden fazla olmasının nedeni de bu aslında taksit imkanı olanların tercih etmesi lazım diye düşünüyorum.

Eğer taksitle alacaksan mantıklı. Diğer muadil parçaları olan sistemlerden fazla olmasının nedeni de bu aslında taksit imkanı olanların tercih etmesi lazım diye düşünüyorum.
Evet, taksit seçeneği tercihimde önemli bir etken. Ancak yine de performansı ve sunduğu bileşenler açısından daha iyi olduğunu düşündüğünüz, peşin fiyatını hak eden sistem önerilerine de açığım.

taksit farkını fiyata yansıtmışlar gibi bir şey zaten ayrıca parçalar rampage alınmaz kısaca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna bakılabilir
Güzel bir sisteme benziyor. Şimdilik değerlendireceğim, fakat yine de farklı sistem önerilerine ve alternatif tavsiyelere açığım.

Güzel bir sisteme benziyor. Şimdilik değerlendireceğim, fakat yine de farklı sistem önerilerine ve alternatif tavsiyelere açığım.
biraz bekleyin 9060xt 16gb sistem alın kampanyalı

8gb ekran kartı ya alınmaz gibi bence bütçe biriktirip iyi marka malzemeleri topla indirimlerden 2. elden

Merhabalar,

geçen gün burada sıcak fırsatlardan konu acıldı sonra tüm forumca kazık dedik konuyu kapattırdık öyle diyim

Bu taksit imkanı olan yerler genelde vade farkını zaten yansıtmış oluyorlar ama bu sistemde zaten farklı sitelerle aynı fiyatta nerdeyse, işlemci ve ekran kartının haricindeki bileşenler süper iyi değiller farkındayım ama hem taksit imkanı var hem de 9060xt değerlendirebilir.
AMD ekran kartlarına karşı bir ön yargım var bu yuzden tercihim NVIDIA tarafı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen gün burada sıcak fırsatlardan konu acıldı sonra tüm forumca kazık dedik konuyu kapattırdık öyle diyim
45.000 - 50.000 TL bütçe aralığında değerlendirmemi önerebileceğiniz başka sistemler var mı? Özellikle fiyat/performans açısından öne çıkan ve tercih etmeye değer bulduğunuz sistem tavsiyelerini bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,325
Üyeler
196,932
Son üye
literallyulas
Geri