Donanım Arşiv'de İkinci El Bölümündeki Fiyatlar Çok Yüksek

Reaksiyon skoru
31
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ikinci el sekmesinde fiyatlar piyasaya oranla yüksek seyrediyor, pc toplama videosuna istinaden bakmaya yeltendim ama pişman oldum. Letgo-Sahibinden vs. çok daha uygun bu açıdan. Aynı şekilde düşünen, veya farklı şekilde düşünen var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Adam bana beleş verin mi diyor hocam niye bu kadar kuruldun piyasaya göre yüksek diyor genel bir yorum yapıyor
alma kardes herkes bu turk cok fakir hadi bu gun bu turkte yemek yesin diyip sana ozel ucuza satismi yapilsin istiyorsun
Evet, aynen öyle diyecekler kardeş. Bu adam çok fakir bu adama özel ucuza teşhir yapacağız diyecekler. Tam olarak bunu istiyorum. Hadi bakalım.

alma kardes herkes bu turk cok fakir hadi bu gun bu turkte yemek yesin diyip sana ozel ucuza satismi yapilsin istiyorsun
hocam neden bu kadar sacma sapan bır yazı yazdın ilan kısmındakı cogu kısı fahiş fıyata ilan koyuyor arada kerizler varsada belkı alıyor sende o fahıs fıyat koyanlardan bırısın herhalde bu kadar bagladıysa seni

hocam neden bu kadar sacma sapan bır yazı yazdın ilan kısmındakı cogu kısı fahiş fıyata ilan koyuyor arada kerizler varsada belkı alıyor sende o fahıs fıyat koyanlardan bırısın herhalde bu kadar bagladıysa seni
kardes ilanlarda en ucuz teklif verenlere bakicaksin? tum ilanlar en dipte olacak diye bir kural yok sen git istedigin ulkeye istedigin borsaya istedigin gezegene her zaman 100 liralik seye 10000 tl yazan olacaktir? orada o fiyata teklif veren var diye fiyati 10000 tlmi oldu? bu teklifler orada olacak en alttaki teklifle alakasi olsun olmasin niye oraya bakiyorsunuz? bence siz anlamiyorsunuz =D hayatiniz boyunca bir kere bile steam markette fiyat tekliflerine bakmadinizmi? gercek hayattada ayni sekilde her zaman dusuk ve yuksek teklifler vardir siz bunu anlayamiyormusunuz? eger bir fiyat hosuna gitmiyorsa sende gidip dusuk fiyatli olani alirsin illaki 10x fiyat yazandan almak zorundamisin? sozde sorun ve cozumu cok basit oldugu halde bunu circle jerk seklinde tekrar edip durmanin bir anlami yok forumda ayni sey 100 kere soylendiyse hepsinde de cozumu ayni.

kardes ilanlarda en ucuz teklif verenlere bakicaksin? tum ilanlar en dipte olacak diye bir kural yok sen git istedigin ulkeye istedigin borsaya istedigin gezegene her zaman 100 liralik seye 10000 tl yazan olacaktir? orada o fiyata teklif veren var diye fiyati 10000 tlmi oldu? bu teklifler orada olacak en alttaki teklifle alakasi olsun olmasin niye oraya bakiyorsunuz? bence siz anlamiyorsunuz =D hayatiniz boyunca bir kere bile steam markette fiyat tekliflerine bakmadinizmi? gercek hayattada ayni sekilde her zaman dusuk ve yuksek teklifler vardir siz bunu anlayamiyormusunuz? eger bir fiyat hosuna gitmiyorsa sende gidip dusuk fiyatli olani alirsin illaki 10x fiyat yazandan almak zorundamisin? sozde sorun ve cozumu cok basit oldugu halde bunu circle jerk seklinde tekrar edip durmanin bir anlami yok forumda ayni sey 100 kere soylendiyse hepsinde de cozumu ayni.
sen ne anlatıyorsun ya. tabıkı serbest pıyasa herıf ıstese rtx 3050 yı 20k ya koyar ama sadece bunu normal zannedıyo ya da pc den hıc anlamayan kerizlerde bu gıbı olaylara dusuyo forumda bu tur sacma sapan ılanlar var sadece bılgısayar ve donanımla ılgılı bır forum dıye sacma sapan ınsanlar dolu burasaı ozellıkle ilanlar gereksiz kirlilik

Kardeş üslubun yanlış kim ne derse desin haklı veya haksızsın ben bilmem adamdan özürünü dile forum imajını bozmayın gelene gidene fakir mi çekiyorsunuz siz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam bana beleş verin mi diyor hocam niye bu kadar kuruldun piyasaya göre yüksek diyor genel bir yorum yapıyor
Kafayı yersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sende o fahıs fıyat koyanlardan bırısın herhalde bu kadar bagladıysa seni
Banada öyle geldi zoruna bir şey gitmiş ki adama fakir diyor :D

Uygunsuz Dil
sen ne anlatıyorsun ya. tabıkı serbest pıyasa herıf ıstese rtx 3050 yı 20k ya koyar ama sadece bunu normal zannedıyo ya da pc den hıc anlamayan kerizlerde bu gıbı olaylara dusuyo forumda bu tur sacma sapan ılanlar var sadece bılgısayar ve donanımla ılgılı bır forum dıye sacma sapan ınsanlar dolu burasaı ozellıkle ilanlar gereksiz kirlilik
kardes sende alma diyorum? en tepeden teklif verene degil en alttan verene bak demisim bunu anlayamissiniz. sizin kafa bu kadar calismiyorsa ben ne yapayim? turk milletinin kafa o kadar calismiyorki ulke iq ortalamasi 86 cikiyor? burada soyledikleriniz sadece ulke ortalamasini bir kere daha dogruluyor XD

kardes sende alma diyorum? en tepeden teklif verene degil en alttan verene bak demisim bunu anlayamissiniz. sizin kafa bu kadar calismiyorsa ben ne yapayim? turk milletinin kafa o kadar calismiyorki ulke iq ortalamasi 86 cikiyor? burada soyledikleriniz sadece ulke ortalamasini bir kere daha dogruluyor XD
Ne hikmetse biz de senin çok zeki bir yaratık olduğunu düşünmemekteyiz. Tavrın anlamsız olmaktan öte manasız. Bir de her cümlende Türk kelimesini aşağılar biçimde alıyorsun ağzına, haddini bil.

Ne hikmetse biz de senin çok zeki bir yaratık olduğunu düşünmemekteyiz. Tavrın anlamsız olmaktan öte manasız. Bir de her cümlende Türk kelimesini aşağılar biçimde alıyorsun ağzına, haddini bil.
kardes size metinde aciklayarak yaziyorum anlamayip basa donup ayni seyi tekrar ediyor adam ne diyeyim? ben zekiyim demedim ama adam kalin kafali gibi ayni seyi tekrar ediyor cozum varken zorla ayni seyi soyluyor? pahaliysa almazsin bunun neresini anlayamiyorsun? ozel olarak 500 sayfa aciklama yapsam sanki okuyupda cevap vericek? isin ozeti bu oldugu halde acikladigim halde bos beles tartisma yaratiyorsa kisi benim sucum ne? en dusuk fiyatli teklif bile butceni asiyorsa baska alternatife yoneleceksin. senin yerine hayatidaki her adimi benmi atacagim yapacagin her isi soylemesimi gerek birisinin? bu tartisma gereksiz bir tartisma bir seyin fiyati butceni asiyorsa almazsin rastgele teklif yazanlar her zaman var? bu gun git istedigin satis sitesine gir istedigin borsa sitesine git orada da 100 liralik seye 500tl yazan adam var? tum ikinci eldeki saticilar bir ele gelipte ulkede halk ikinci el urun alamasin diye iskembeden fiyat yaziyormus gibi konusmaya ne gerek var? arz talep iliskisini anlamayan adam burada sabahtan aksama kadar bana yok senin yanlisin var diye cevap verir durur. ulkede yeterince satista urun yoksa fiyat yukselir bu durumda da sen o urunu almazsin bunun anlamayacak neyi var? bu yaziyi bastan sona okumayip iskembeden yazicak insanlar gelip bana cevap vermesin

Geri