Kanye West Konserinde İndirim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Adamı hiç tanımam etmem Metalciyim canlı yayını izliyorumda adam söylemiyor bile. Bana çok garip geliyor enstürman yok ses yok bir şey yok sadece şov yapıp zıplayıp eğlendiriyor. Saygı duyarım ama bu tür hiç bana göre değil bedava olsa gitmem.

indirim devam ediyor mu
Konser başlamış kral daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler buna para veren enayi kardeşlerime geçmiş olsun rezil bir konser Kanye dahil hiç kimse söylemiyor ki olm playback dışında duyulan bir şey yok patladım 😂😂

Burjuva işi bizi aşar ben oturup beypazarımı ve cipsimi alır Arsenal PSG maçını izlerim aga kâfi fazlasında gözüm yok.
maymun.webp

Konser başlamış kral daha

Beyler buna para veren enayi kardeşlerime geçmiş olsun rezil bir konser Kanye dahil hiç kimse söylemiyor ki olm playback dışında duyulan bir şey yok patladım 😂😂
hacı onu gectimde bu youtube konser yayınının kalite ne max 720p dalgamı geciyor bunlar ciddili

Alıntıyı görüntüle

hacı onu gectimde bu youtube konser yayınının kalite ne max 720p dalgamı geciyor bunlar ciddili
Gelmiş geçmiş en rezil konserlerden biri. Diğer konserlerle kıyas yapacak olana dakikasında yapılan yeri, organizasyonu ve bilet fiyatlarını gösteririm ne kadar rezil olduğunu tekrar fark ederim. Olan para verenlere oldu önden izleyenler küre dışında bir şey göremiyor yazık valla ya bi işte düzgün yapılsa şaşıcam 😂

%10 falan dedimde şarkıları bilen bir Allah'ın kulu dahi yok sıfır ses sadece playback ve Kanyenin arada sırıtan sesi dışında bir şey duyulmuyor. YouTubedan baktım valla felaket 😂😂

Gelmiş geçmiş en rezil konserlerden biri. Diğer konserlerle kıyas yapacak olana dakikasında yapılan yeri, organizasyonu ve bilet fiyatlarını gösteririm ne kadar rezil olduğunu tekrar fark ederim. Olan para verenlere oldu önden izleyenler küre dışında bir şey göremiyor yazık valla ya bi işte düzgün yapılsa şaşıcam 😂

%10 falan dedimde şarkıları bilen bir Allah'ın kulu dahi yok sıfır ses sadece playback ve Kanyenin arada sırıtan sesi dışında bir şey duyulmuyor. YouTubedan baktım valla felaket 😂😂
Kanka Kanyenin konseri varmıs adam baya dinleniyor gitmemiz lazım herkes gidiyor dunya starı unlusu bu şans kacmaz dinle dinleme nolucak

yerdeki elemanlarda harbiden acıdan yeni gordum sis dumandan bide yukseklikten goremiyor rezillik aksam boyun krampı var belli

yerdeki elemanlarda harbiden acıdan yeni gordum sis dumandan bide yukseklikten goremiyor rezillik aksam boyun krampı var belli
Vallahi öyle çoğuda para vermiş yazık valla uzandığım yerden 720p falan ama daha rahat izliyorum 😁

Kafa ütüledi dışarı attım kendimi
image.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye