Lian Li O11 Vision Compact Fan Setup

Reaksiyon skoru
1
Selamlar, Lian Li o11 vision compact setup kuruyorum (üst cam olacak şekilde). Asus ryuo iv sıvı soğutma mevcut bu soğutmanın radyatörünü yan panele vereceğim, soğutmadaki asusun fanlari kasanın arka tarafında mı kalmalı yoksa tamamen fanlar sökülüp Lian Li fanlari mı takılmalı? Arkaya 2 fan, alta 3 fan, yan panele 3 fan ve yan paneldeki fanların arkada gözükmeyen tarafta da asusun fanları mı kalmalı? Aydınlatabilir misiniz? Her halükarda 8 adet Lian Li fan almam gerekecek bunlar nasıl olmalı?

what-fans-to-buy-for-the-o11-vision-v0-oihufqdg1toc1.webp

ryuo fanlarını söküp radyaytör arkasına takacaksın. kasanın arkasına yani. gerekli mi bence değil ama dereceni 1-5 arası düşürür. ben beceremedim bol şans. adam akıllı guide yok nasıl takılacağına dair. alt ve yan reverse blade lian li alıyorsun. arka da ki egzoz olanlar normal blade olacak. ryuo fanları da egzoz olduğu için onları da içeri hava üfleyecek şekilde takacaksın eğer takarsan. özellikle kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin dm den veya buradan.

IMG_2333.webp

ayırca bu şekilde de kullanabilirsin aio yu. diğer türlü çok hava kabarcıığı birikiyodu bide çok ses yapıyodu ben böyle kullanıyorum daha az ses yapıyor.
IMG_4090.webp
IMG_4091.webp

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
ryuo fanlarını söküp radyaytör arkasına takacaksın. kasanın arkasına yani. gerekli mi bence değil ama dereceni 1-5 arası düşürür. ben beceremedim bol şans. adam akıllı guide yok nasıl takılacağına dair. alt ve yan reverse blade lian li alıyorsun. arka da ki egzoz olanlar normal blade olacak. ryuo fanları da egzoz olduğu için onları da içeri hava üfleyecek şekilde takacaksın eğer takarsan. özellikle kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin dm den veya buradan.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şu üste bir şey tak Allah aşkına😂 çok boşta kalmış, bütün psikolojik hastalıklarımı azıttı

Şu üste bir şey tak Allah aşkına😂 çok boşta kalmış, bütün psikolojik hastalıklarımı azıttı
bu hafta düğün var... pc yi taşıcam. Lian li sipariş verdim gelsin onu takarız artık yeni evde. masa falan aldım yükselir hahahahah. instagram setup yükleniyor yakında :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ayırca bu şekilde de kullanabilirsin aio yu. diğer türlü çok hava kabarcıığı birikiyodu bide çok ses yapıyodu ben böyle kullanıyorum daha az ses yapıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aio kullanırken kabarcık olduğu ilk zaman kalpten gidiyordum :ROFLMAO: :ROFLMAO:
gerçekten bi ekran yakışır üst tarafa sığıyorsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu hafta düğün var... pc yi taşıcam. Lian li sipariş verdim gelsin onu takarız artık yeni evde. masa falan aldım yükselir hahahahah. instagram setup yükleniyor yakında :D
hayırlı olsun

Motorlu masa mı knk? Bende alıcam, biraz bekliyorum, yeni eve taşınacağınız, oranın parkesi döşenmemiş onu bekliyorum.

aio kullanırken kabarcık olduğu ilk zaman kalpten gidiyordum :ROFLMAO: :ROFLMAO:
gerçekten bi ekran yakışır üst tarafa sığıyorsa

hayırlı olsun
lian li aldım hocam pazartesi gelir heralde. thermalright da aldım da açamadım kutusundan düğün telaşından :DD sonra lian li indirime girmiş onu aldım dün 3700e

Bu arada Allah tek yastıkta kocatsın. Düğüne pasta yemeye gelebiliyor muyum

Motorlu masa mı knk? Bende alıcam, biraz bekliyorum, yeni eve taşınacağınız, oranın parkesi döşenmemiş onu bekliyorum.
https://karr.store/?srsltid=AfmBOoqQTcoVEKjBHNCDctX1WZjLU4MBUPl8fx_0La3AOfysoJYEONPH burdan aldım güzel baya kalitesi hoşuma gitti. tavsiye ediliir. 180x80cm lol

Bu arada Allah tek yastıkta kocatsın. Düğüne pasta yemeye gelebiliyor muyum
beklerimm yozgata hahahha

Aynen bende onu düşünüyorum, fazla alternatif yok ve diğerleride buna benziyor. Bir tek siteleri hoşuma gitti. İlgili gibi duruyorlar. Site dizayni güven veriyor, destek kısmı
BURDA taksit yoktu ben pazarama üzerinden aldım. 15100e geldi 3 taksit. 14750 peşin vermektense 3 taksit çektim pazaramadan

Q Duo al, çift motor. Tek motorla 3-35k fark var ama sanırım değer. Tek ayaklığı mekanizmayı alıp, tablayı kendinde yaptırabilirsin. Ben bir kalite tabla fiyatlarını öğrenmem lazım,.

Geri