Yardım Taahütüm Bitiyor Hangi Sağlayıcıyla Devam Etmeliyim?

Evet,cs2 özellikle.Bazen yayında açıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan tt (1000mbps)de 40-65 ms arası alıyorum csde.
Ozaman TT altyapısından türkmet

Ankarada yaşıyorum memnun değilim. Bence tekirdağ ya da istanbulda yaşamayan kimse vodafone bulaşmasın YTD. Vodafonun yönlendiricileri berbat. Herhangi bir multiplayer oyunda server fark etmeksizin +10-15ms düşünün.
Hocamın deneyimleri @xitey2k

Ağustosta Türk Telekom ile olan sözleşmem bitiyor 1000 download 50 upload alıyorum 1000 TL'ye, Vodafone 1000/1000 e 900 TL'ye veriyor bana şu anda ama biraz kararsızım,çünkü 2022'de yaklaşık 1 hafta boyunca internetim kesik olduğu için Vodafone'dan ayrılmıştım.Şu anki internetimden 100TL daha ucuza 1000/1000 vermeleri cazip geldi,sizce ne yapmalıyım ?
Türk Telekom benzer fiyata devam ettirirse devam et geç, zaten temmuzda zam gelecek internet tarifelerine taahhüt yenilemek mantıklı şuan.

Evet,cs2 özellikle.Bazen yayında açıyorum.

Şuan tt (1000mbps)de 40-65 ms arası alıyorum csde.
Yayın ve oyun için 50 Mbps yeterli, Türk NET'in sağladığı hızlandırmalar ve DNS ile Discord vb. girme gibi avantajlar için ben Türk NET seçerdim. Vodafone büyük ihtimalle Türk Telekom'dan daha çok sorun yaşatır.

Keenetic Hopper iyi bir modem de alıp, hız sabitleme ( hızlar yüksek de olsa atıyorum 950/49 gibi sabitleme istikrarı artırır ), profil atama yapıp sıkıntısız kullanırsınız.

Türk Telekom benzer fiyata devam ettirirse devam et geç, zaten temmuzda zam gelecek internet tarifelerine taahhüt yenilemek mantıklı şuan.
1000 tl'den 1125 e çıkıyor fiyat ve minimum 18 ay taahüt oluyor.

Türknette taahüt olmadığından istedikleri zaman zam yapabiliyorlar öyle bir şeyde var.
12 aylık peşin ödeme var onu yapınca zamdan etkilenmezsiniz

Eğer geçerseniz davet kodu veriyim ilk ay bedava 🙂

Ankarada yaşıyorum memnun değilim. Bence tekirdağ ya da istanbulda yaşamayan kimse vodafone bulaşmasın YTD. Vodafonun yönlendiricileri berbat. Herhangi bir multiplayer oyunda server fark etmeksizin +10-15ms düşünün.
Tekirdağda yaşıyorum hocam.

Geri