Oyun oynayacaksan kötü bir tercih olurTT altyapısından vodafone kötü mü olur ki ?
Oyun oynayacaksan kötü bir tercih olurTT altyapısından vodafone kötü mü olur ki ?
Sizce hangisi ?Sizde 2 tane altyapı var türk Telekom ve Vodafone eğer Vodafone alırsanız direk Vodafone altyapısından alıcaksınız
Oyun oynuyorum.Oyun oynayacaksan kötü bir tercih olur
Online oyun oynuyor musunuzSizce hangisi ?
automerge]1780180791[/automerge]
Oyun oynuyorum.
Ozaman TT altyapısından türkmetEvet,cs2 özellikle.Bazen yayında açıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan tt (1000mbps)de 40-65 ms arası alıyorum csde.
Hocamın deneyimleri @xitey2kAnkarada yaşıyorum memnun değilim. Bence tekirdağ ya da istanbulda yaşamayan kimse vodafone bulaşmasın YTD. Vodafonun yönlendiricileri berbat. Herhangi bir multiplayer oyunda server fark etmeksizin +10-15ms düşünün.
Upload önemli değilse Türknet tercih ederdim oyun içinSizce hangisi ?
Oyun oynuyorum.
Türk Telekom benzer fiyata devam ettirirse devam et geç, zaten temmuzda zam gelecek internet tarifelerine taahhüt yenilemek mantıklı şuan.Ağustosta Türk Telekom ile olan sözleşmem bitiyor 1000 download 50 upload alıyorum 1000 TL'ye, Vodafone 1000/1000 e 900 TL'ye veriyor bana şu anda ama biraz kararsızım,çünkü 2022'de yaklaşık 1 hafta boyunca internetim kesik olduğu için Vodafone'dan ayrılmıştım.Şu anki internetimden 100TL daha ucuza 1000/1000 vermeleri cazip geldi,sizce ne yapmalıyım ?
Yayın ve oyun için 50 Mbps yeterli, Türk NET'in sağladığı hızlandırmalar ve DNS ile Discord vb. girme gibi avantajlar için ben Türk NET seçerdim. Vodafone büyük ihtimalle Türk Telekom'dan daha çok sorun yaşatır.Evet,cs2 özellikle.Bazen yayında açıyorum.
Şuan tt (1000mbps)de 40-65 ms arası alıyorum csde.
Adam kazıklıyorlar1000 tl'den 1125 e çıkıyor fiyat ve minimum 18 ay taahüt oluyor.
12 aylık peşin ödeme var onu yapınca zamdan etkilenmezsinizTürknette taahüt olmadığından istedikleri zaman zam yapabiliyorlar öyle bir şeyde var.
Tekirdağda yaşıyorum hocam.Ankarada yaşıyorum memnun değilim. Bence tekirdağ ya da istanbulda yaşamayan kimse vodafone bulaşmasın YTD. Vodafonun yönlendiricileri berbat. Herhangi bir multiplayer oyunda server fark etmeksizin +10-15ms düşünün.