Passat mı Corolla mı

2015 manuel boş paket 1.4 tsi passat kayınpederimde var
2026 hibrit ful paket corolla arkadaşımda var

1.2 m param yoksa bir dk düşünmem passat alırım bu arada boyum 1.84 corollaya sığmıyorum sanrufdan dolayı kafam tavana değiyor ön tarafta tabi arkaya geçince iki büklüm oturuyorum ne konfor ne kalite var araçta

2015 manuel boş paket 1.4 tsi passat kayınpederimde var
2026 hibrit ful paket corolla arkadaşımda var

1.2 m param yoksa bir dk düşünmem passat alırım bu arada boyum 1.84 corollaya sığmıyorum sanrufdan dolayı kafam tavana değiyor ön tarafta tabi arkaya geçince iki büklüm oturuyorum ne konfor ne kalite var araçta
Büyük ihtimal Passat yada sıfır sandero olur bide 178 sim benim bacaklarım kısa üst vücut uzun arkada sıkıntı çıkar mı?

Bütçe:1200000
Km en fazla:130000
Öncelikle 2 araç farklı segment oyüzden doğal olarak daha yüksek modelli olan Toyota olacaktır. Burada tamamen kişisel tercihin ağır basacak corolla C segment bir araç genişlik konfor ve güvenlik olarak Diğer seçenek olan Passattan 1 gömlek küçük malesef çünkü Passat D segment bir araç bu yüzden Aynı segment araçlar olmadığı için mantıklı tercihi bana soracak olursan her zaman güncellikten yanayım C segment te olsa daha yeni model her zaman daha iyidir. Ancak aynı yılda üretilen 2 araç olarak kıyaslama dersen Segment farkı olarak Passat seçerdim.

ikiside değil

Passatlar arasında en kötüsü b7 dir bunu otomobil editörlerinin hepsine sor bilirler

B7 kasa 1.4 ile yürümez. Dsgleri o yıllarda fersah fersah kronik bozuk. B7 passatla bolca sanayiye uğrarsın

Corolla 2024 hybrid 1 sene kullandık araç tamamen şehir içi arabası. Uzun yolda asla güven vermiyor direksiyon hissiz ve çok yumuşak. içi çok klostrofobik ve kalorifer sistemi yeterli değil. Üfleçleri alman arabalarına göre zayıf. Yalıtım konusunda arkadaşlar söylemiş zaten. Şehir içinde yakıtı koklar ama aşırı az yakıyor gidersin dizel gibi. Başka olayı yok ecvtsi sorunsuz

Başka araç bakın Cay motorlu octavia olabilir belki

ikiside değil

Passatlar arasında en kötüsü b7 dir bunu otomobil editörlerinin hepsine sor bilirler

B7 kasa 1.4 ile yürümez. Dsgleri o yıllarda fersah fersah kronik bozuk. B7 passatla bolca sanayiye uğrarsın

Corolla 2024 hybrid 1 sene kullandık araç tamamen şehir içi arabası. Uzun yolda asla güven vermiyor direksiyon hissiz ve çok yumuşak. içi çok klostrofobik ve kalorifer sistemi yeterli değil. Üfleçleri alman arabalarına göre zayıf. Yalıtım konusunda arkadaşlar söylemiş zaten. Şehir içinde yakıtı koklar ama aşırı az yakıyor gidersin dizel gibi. Başka olayı yok ecvtsi sorunsuz

Başka araç bakın Cay motorlu octavia olabilir belki
Saniyede yakın komşu var motor ustası ona sorduk 1.4 TSI şaşmayın dedi. kullanan herkesinde hoşuna gidiyor tabi manuel versiyonu

Saniyede yakın komşu var motor ustası ona sorduk 1.4 TSI şaşmayın dedi. kullanan herkesinde hoşuna gidiyor tabi manuel versiyonu
1.4 tsi ilk çıktığında çok sorunluydu daha sonra herşeyini çözdüler şuanda sorunları giderilmil düz versiyonu bence mantıklı ama WW yerine skoda daha ağır basıyor SuperB felan müthiş araçlar

Benim motordan da şaşmamak gerek ama on binlerce lira masraf ettim. 200 bini geçince nerden ne arıza vereceğini tahmin edemiyosunuz

Girdiğin viraja göre aracın havaya kalkan kısmını aşağıya bastırıyor. virajlarda audi quattrolarla kapışırsın.
hangi yıllar da bu özelliğe sahip insignia üretildi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,927
Üyeler
196,856
Son üye
Ardagüler23
Geri