Windows 11 Pro Satın Almayı Düşünüyorum.

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar yeni bilgisayar topluyorum ve windows 11 i satın almalı mıyım emin değilim. Yani internette 80 tl ye de var 6 bin tl ye de var hangisini alacağım emin değilim. Yani hepsi orjinal mi yoksa crack mi satıyor anlamadım. kendi sitesinde 9400 tl diyor

Merhabalar yeni bilgisayar topluyorum ve windows 11 i satın almalı mıyım emin değilim. Yani internette 80 tl ye de var 6 bin tl ye de var hangisini alacağım emin değilim. Yani hepsi orjinal mi yoksa crack mi satıyor anlamadım. kendi sitesinde 9400 tl diyor

Ben sağlam lisanstan aldım 2 kere 150tl birinde hatalı kod geldi hemen ilgilendiler . Sıkıntı yaşamıyorum şuan

ne gerek var kod satın almaya . sadece ticari grup yada A.S.leri satın alır. sen oyun oynuyorsun. cmd den key aktifleştir.
Windows 11 Etkinleştirmek için;
1.Aramaya cmd yazalım ve Yönetici olarak çalıştır'a basalım
2.Ardından bu yazıları kopyalayıp oraya yapıştırın.
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
ve enter'e basın.
Lisansınız yoksa bunu deneyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200 tl lik kod alabilirsin sana aynı kodu verecek ama 10 binlik kodlar senin için değil

Microsoft activation scrips ile ücretsiz etkinleştirme yapabiliyorsun.

Microsoft activation scrips ile ücretsiz etkinleştirme yapabiliyorsun.
Onu biliyorum hocam peki zararı olur mu bilgisayara

ne gerek var kod satın almaya . sadece ticari grup yada A.S.leri satın alır. sen oyun oynuyorsun. cmd den key aktifleştir.
Windows 11 Etkinleştirmek için;
1.Aramaya cmd yazalım ve Yönetici olarak çalıştır'a basalım
2.Ardından bu yazıları kopyalayıp oraya yapıştırın.
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
ve enter'e basın.
Lisansınız yoksa bunu deneyebilirsin.

200 tl lik kod alabilirsin sana aynı kodu verecek ama 10 binlik kodlar senin için değil
Reis Windows 10 için var mı windows 10 pro kullanıyorum onun için ne yapmalıyım şu an

Onu biliyorum hocam peki zararı olur mu bilgisayara

Reis Windows 10 için var mı windows 10 pro kullanıyorum onun için ne yapmalıyım şu an

o zaman bu konudaki durumu yap. zaten win11 de lisanslı olmuş olur

o zaman bu konudaki durumu yap. zaten win11 de lisanslı olmuş olur
Tamam kral windows 10 için yaptım. şimdi sistem alacağım monsterdan almayı düşünüyorum. bu şekilde almayı planlıyorum monsterdan kasayı alıp sonrakileri kendim hepsiburadadan almayı düşünüyorum

Ekler

• sistem1.webp
    sistem1.webp
    30.4 KB · Hit: 19
  • sistem2.webp
    sistem2.webp
    30.6 KB · Hit: 19
Tamam kral windows 10 için yaptım. şimdi sistem alacağım monsterdan almayı düşünüyorum. bu şekilde almayı planlıyorum monsterdan kasayı alıp sonrakileri kendim hepsiburadadan almayı düşünüyorum

kasan çok pahalı :oops:

Nedin la nedin sen hahah neden kral toplu diye mi ne öneriyorsun sıvı soğutma falan var

Bence satın alma. Microsoft son zamanlarda kullanıcıların farklı uygulamalarda ki perpetual lisanslarını iptal edip lisans ve kullanım koşulları ile ilgili sitelerinde değişiklik yapıyorlar. Korsanlık yapacaksak hak eden bir şirketin uygulama ve araçlarına yapmalıyız.

Şu siteye gidip gerekli talimatları uygulayarak hem Office hem de Windows 11'i lisanslatabilirsin ve hiçbir virüs vs. bulunmamakta.

Not: Forumda yeniyim inşAllah link paylaşmamda bir sorun olmamıştır, olduysa lütfen uyarın kuralları okuyup öyle yorum yapacağım.

süper kral ya gerçekten öyle topladığın sistem 97 bin 30 k daha düşük harikasın ya

Sakın bunları alma toplam bütçeni ve istediğin şeyleri beklentileri söyle forumda dizelim. Yoksa paran boşa gidecek.

Geri