Steelseries Rival 3 Mouse'a Mousepad Önerisi

poputei11

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba Steelseries Rival 3 mouse var. Benim kullandığım mousepadde çok iyi kaymıyor. Yani oyun falan oynarken 30cm sola kaydırıyorsam sadece 3 4 cm kayıyor yana. Bende mousepadi kaldırdım düz masada denedim düzeldi, yağ gibi akıyor. Bu sorunun aynısından yaşayan var mı? Neredeyse hiçbir mouse böyle yapmamıştı sadece Rival 3 de oldu bu, demek ki bu mousepad yüzeyi sensörleri için uygun değil. Benim asıl sorum da burası işte. Steelseries Rival 3 sensörlerine uygun mousepad nedir? nasıl bulabilirim? Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler...

Rival 3 kullanmıştım Klasse Pro ile, sıkıntı yaşamadım CS de falan.

Ya hocam aslında mousepad benim için çok önemsiz bir parça. XXL olsun yeter 100tl lik bile kullanırım. Dediğim gibi tek sıkıntım Rival 3 sensörleri algılar mı bu attığınız mousepad'i.
Hocam neden algılamasın? algılar bence ama diyelimki algılamadı amazon sağolsun 1 ay içinde keyfine göre iade yapabilirsin belgeler ve yanında varsa kutuyu çöpe atma yeter ben sipariş ettim yarın kapımda kullandığım mouse Vxe r1SE

Geri