🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

4 koddan 3 ü çalıştı 1 tanesi patlak çıktı bilet attım bakalım iade olur belki

Destek hattı tarzı bişey yok mu yenilerini vermeleri lazım çalışmadıysa
hocam e-mail olarak yazdığımda dönüş alabildim. Sıfır sıkıntı birkaç ekran görüntüsü yollayıp destekle iletişimde kalmamı söylüyorlar. Bakalım neler olacak.

hocam e-mail olarak yazdığımda dönüş alabildim. Sıfır sıkıntı birkaç ekran görüntüsü yollayıp destekle iletişimde kalmamı söylüyorlar. Bakalım neler olacak.
yıprattılar sürekli bişeyin ssini istiyorlar şimdide kullanılmış kodun google tarafından ne zaman kullandığı bilgisini istediler google de kodun ne zaman kullanıldığı bilgisi veremeyeceğini iletti

yıprattılar sürekli bişeyin ssini istiyorlar şimdide kullanılmış kodun google tarafından ne zaman kullandığı bilgisini istediler google de kodun ne zaman kullanıldığı bilgisi veremeyeceğini iletti
Hocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane kodun hepsi şansıma 9 nisanda kullanılmış. Ancak satıcı çok kurnaz her şeyin ss ini istiyor. 5-28 gün aralığında geri paramı yatıracaklarını söylediler. Bakalım bundan sonra süreç nasıl olacak?

Geçen kampanyada 4500tllik aldım hepsi çalıştı. Sanırım şans işi biraz. Hemde cdkeymarket mi ne ondan aldım hepsini. Ama okuduklarımdan sonra daha da almam herhalde...

Ekler

• 17154.webp
    17154.webp
    12.5 KB · Hit: 68
Hocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane kodun hepsi şansıma 9 nisanda kullanılmış. Ancak satıcı çok kurnaz her şeyin ss ini istiyor. 5-28 gün aralığında geri paramı yatıracaklarını söylediler. Bakalım bundan sonra süreç nasıl olacak?
Bende Google desteği zorlayıp senin gibi tarih bilgisini aldım, benim ki de 9 nisanda kullanılmış

Bende Google desteği zorlayıp senin gibi tarih bilgisini aldım, benim ki de 9 nisanda kullanılmış

Geçen kampanyada 4500tllik aldım hepsi çalıştı. Sanırım şans işi biraz. Hemde cdkeymarket mi ne ondan aldım hepsini. Ama okuduklarımdan sonra daha da almam herhalde...
Ben de o satıcı üzerinden aldım hocam. Biraz şans işi sanırsam. 10 tane çekip denemek istesen de risk. Paranı geri yatırıyorlar orası tamam ama müşteri hizmetlerine ulaşıp ardından bir de google desteğe ulaşmak için çok büyük sabır gerekiyor.

geçen ki kodun iadesini aldım ama tekrar aynı fiyattan geldi diye 3 tane aldım ardından sorun çıkarsa iade alırım diye ama artık satıcı bir şekilde bulmuş bu işin işgüzarlığını 2 tanesni kullanmak için google forum doldurmamı istiyor, forum dolduruyorum ama google destek sağlayamıyor. Enebada kodlar çalışıyor diye destek sağlamıyor kısacası ne paramı iade alabiliyorum ne kodları kullanabiliyorum. Sakın almayın!

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri