RazerSever
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Destek hattı tarzı bişey yok mu yenilerini vermeleri lazım çalışmadıysa5 tane çektim 2 si kullanıldı, 3 tanesi patladı. Ne yapcaz şimdi?
Destek hattı tarzı bişey yok mu yenilerini vermeleri lazım çalışmadıysa5 tane çektim 2 si kullanıldı, 3 tanesi patladı. Ne yapcaz şimdi?
hocam e-mail olarak yazdığımda dönüş alabildim. Sıfır sıkıntı birkaç ekran görüntüsü yollayıp destekle iletişimde kalmamı söylüyorlar. Bakalım neler olacak.Destek hattı tarzı bişey yok mu yenilerini vermeleri lazım çalışmadıysa
yıprattılar sürekli bişeyin ssini istiyorlar şimdide kullanılmış kodun google tarafından ne zaman kullandığı bilgisini istediler google de kodun ne zaman kullanıldığı bilgisi veremeyeceğini ilettihocam e-mail olarak yazdığımda dönüş alabildim. Sıfır sıkıntı birkaç ekran görüntüsü yollayıp destekle iletişimde kalmamı söylüyorlar. Bakalım neler olacak.
Hocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane kodun hepsi şansıma 9 nisanda kullanılmış. Ancak satıcı çok kurnaz her şeyin ss ini istiyor. 5-28 gün aralığında geri paramı yatıracaklarını söylediler. Bakalım bundan sonra süreç nasıl olacak?yıprattılar sürekli bişeyin ssini istiyorlar şimdide kullanılmış kodun google tarafından ne zaman kullandığı bilgisini istediler google de kodun ne zaman kullanıldığı bilgisi veremeyeceğini iletti
Bende Google desteği zorlayıp senin gibi tarih bilgisini aldım, benim ki de 9 nisanda kullanılmışHocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane kodun hepsi şansıma 9 nisanda kullanılmış. Ancak satıcı çok kurnaz her şeyin ss ini istiyor. 5-28 gün aralığında geri paramı yatıracaklarını söylediler. Bakalım bundan sonra süreç nasıl olacak?
Bende Google desteği zorlayıp senin gibi tarih bilgisini aldım, benim ki de 9 nisanda kullanılmış
Ben de o satıcı üzerinden aldım hocam. Biraz şans işi sanırsam. 10 tane çekip denemek istesen de risk. Paranı geri yatırıyorlar orası tamam ama müşteri hizmetlerine ulaşıp ardından bir de google desteğe ulaşmak için çok büyük sabır gerekiyor.Geçen kampanyada 4500tllik aldım hepsi çalıştı. Sanırım şans işi biraz. Hemde cdkeymarket mi ne ondan aldım hepsini. Ama okuduklarımdan sonra daha da almam herhalde...